Δοκιμασία για την ΑΕΚ στο Αγρίνιο, δυνατές κόντρες σε Βόλο και Τρίπολη

Δοκιμασία για την ΑΕΚ στο Αγρίνιο, δυνατές κόντρες σε Βόλο και Τρίπολη

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται την ΑΕΚ στο πρώτο «πιάτο« της τέταρτης αγωνιστικής της Super League όπου υπάρχουν ακόμη δύο πολύ ενδιαφέροντα ματς, του Βόλου κόντρα στον ΟΦΗ και του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον Ατρόμητο.

Αγωνιστική μεγάλων ντέρμπι η τέταρτη της Super League με τα βλέμματα να είναι στραμμένα σε Τούμπα (ΠΑΟΚ- Άρης) και ΟΑΚΑ (Παναθηναικός – Ολυμπιακός) αλλά αυτά την Κυριακή. Το πρώτο «πιάτο», αυτό του Σαββάτου περιλαμβάνει τρία σημαντικά παιχνίδια με αυτό που ξεχωρίζει να είναι η… εξόρμηση της ΑΕΚ στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό αλλά πολύ ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αναμετρήσεις σε Βόλο και Τρίπολη.

Αρχικά στις 17:15 ο Βόλος υποδέχεται στο Πανθεσσαλικό τον ΟΦΗ και θέλει επιστροφή στις νίκες μετά την ήττα με 5-0 την προηγούμενη αγωνιστική από τον Ολυμπιακό στον Πειραιά. Η ομάδα του Βόλου έχει ήδη 6 βαθμούς από τις νίκες κόντρα σε Πανιώνιο και Άρη ενώ σε εξαιρετική κατάσταση είναι ο ΟΦΗ που μετράει δύο νίκες και μία ισοπαλίες στις πρώτες τρεις αγωνιστικές.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό, για τον γηπεδούχο Βόλο, επιστρέφει ο Μπασόνγκ ενώ εκτός είναι ο τιμωρημένος Λύρατζης. Από την πλευρά του ο ΟΦΗ εκτός είναι οι Ναμπί και Φερέιρα αλλά όχι και οι Μαρινάκης και Κοροβέσης που δεν ήταν έτοιμοι.

Στις 19:30 ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Ατρόμητο και οι δύο ομάδες θέλουν πάση θυσία τη νίκη. Ο μεν Αστέρας δεν έχει βαθμό ακόμη και προέρχεται από την ήττα από την ΑΕΚ στο φινάλε, ο δε Ατρόμητος έχει δύο βαθμούς και τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για όποιον ηττηθεί.

Ο Μπόρχα Χιμένεθ μπορεί να υπολογίζει στον Μπόρχα Φερνάντεθ ενώ αρκετά προβλήματα έχει ο Γιάννης Αναστασίου αφού εκτός είναι οι Μέγιερι, Κιβρακίδης Ανδρούτσος και Ουγκράι.

Τέλος, στο πιο σημαντικό ματς της ημέρας, ο Παναιτωλικός υποδέχεται την ΑΕΚ στο Αγρίνιο (20:00) και αναζητά τους πρώτους του βαθμούς έπειτα από τρεις ήττες. Από την άλλη η Ενωση βρίσκεται σε τροχιά ανάκαμψης, μετρά δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα και με τον κόσμο στο πλευρό της στοχεύει να τις κάνει τρεις ενόψει και του ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής στο ΟΑΚΑ απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Για τα «καναρίνια» δεν υπολογίζονται γι΄αυτό το ματς οι Μαρσιάλ, Ρομάν, Μιμίτο και Ντουάρτε όσο για την ΑΕΚ, δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα πλην του Ολιβέιρα που κάνει αγώνα για να προλάβει το ματς με τον ΠΑΟΚ. Εκτός είναι και οι Σιμάο, Κλωναρίδης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Σαββάτου:

Βόλος – ΟΦΗ (17:15, NS1)
Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος (19:30, NS2)
Παναιτωλικός – ΑΕΚ (20:00, ΕΡΤsports)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ