Νέα αναβολή στη δίκη για τον οπλοφόρο Σαββίδη

Νέα αναβολή στη δίκη για τον οπλοφόρο Σαββίδη

Για τις 16 Ιανουαρίου 2020 οριστική δίκη του Ιβάν Σαββίδη για την εισβολή του με όπλο στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ.

Ακόμη μία αναβολή στη δίκη του Ιβάν Σαββίδη για την εισβολή του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στις 11 Μαρτίου του 2018. Για την ακρίβεια αυτή είναι η τρίτη αναβολή της εκδίκασης η οποία ορίστηκε πλέον για τις 6 Ιανουαρίου του 2020.

Η αναβολή προέκυψε λόγω παρέλευσης ωραρίου όπως και τις προηγούμενες δύο φορές καθώς η υπόθεση ήταν τελευταία στο σχετικό πινάκιο. Η υπόθεση έφτασε στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης μετά την άσκηση ποινικής δίωξης από την τότε αθλητική εισαγγελέα, Ευαγγελία Λιάσου για παραβάσεις του νόμου περί αθλητισμού (Άρθρο 41ΣΤ’ του Ν.2725/99).

Πλην του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, κατηγορούμενος είναι και ο Λούμπος Μίχελ που ήταν αθλητικός διευθυντής της ομάδας τότε αλλά και έξι άτομα της προσωπικής φρουράς του Ιβάν Σαββίδη (πέντε της ιδιωτικής φρουράς και ένας εν ενεργεία αστυνομικός).

Θυμίζουμε ότι γιαα την συγκεκριμένη υπόθεση, υπάρχει ήδη ποινή από την αθλητική δικαιοσύνη καθώς στον Σαββίδη έχει επιβληθεί απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για 3 χρόνια και πρόστιμο 100.000 ευρώ και στον Λούμπος Μίχελ απαγόρευση εισόδου για 3 μήνες και πρόστιμο 15.000 ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ