Ολυμπιακός: Έτσι θα παίξει στο ντέρμπι

Ολυμπιακός: Έτσι θα παίξει στο ντέρμπι

Με τη «συνταγή» της… Τότεναμ και μια αλλαγή στο βασικό σχήμα ο Μαρτίνς αναμένεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Όλα έτοιμα για το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ για τον Ολυμπιακό με τον Πέδρο Μαρτίνς να δείχνει κατασταλαγμένος για τα βασικά του πλάνα. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με τους 10 από τους 11 που ξεκίνησαν και με την Τότεναμ.

Η μοναδική αλλαγή θα είναι στην κορυφή της επίθεσης, με τον Γκερέρο να μένει στον πάγκο και τον Ελ Αραμπί να μπαίνει στην 11αδα.

Λογική αλλαγή καθώς οι απαιτήσεις του ματς με τον ΠΑΟ είναι διαφορετικές από ότι με τους Άγγλους. Ο Ελ Αραμπί είναι φορ κορυφής, ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να κυριαρχήσει και να πιέσει τον αντίπαλο του και ο Μαρτίνς πάει στον Μαροκινό.

Από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι 10 δεν θα αλλάξουν σύμφωνα με αυτά που προκύπτουν από το Ρέντη μετά και την τελευταία προπόνηση.

Υπάρχει μόνο μια μικρή περίπτωση να έχουμε νέο πρόσωπο, στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Κούτρη να παίζει βασικός αντί του Τσιμίκα. Κια αυτή πάντως έχει ελάχιστες πιθανότητες καθώς ο Τσιμίκας προκύπτει ως το τεράστιο φαβορί.

Οι άλλοι 9 θα είναι οι Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Μεριά, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Μασούρας και Ποντένσε.

Στο Ρέντη νωρίς την Κυριακή θα κάνουν ξεμούδιασμα οι ερυθρόλευκοι και ίσως εκεί δείξει κάτι παραπάνω ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος έχει προετοιμάσει και ψυχολογικά τους παίκτες του ενώ έχει αναλύσει τον τρόπο παιχνιδιού των πρασίνων αλλά και που πρέπει να «χτυπήσουν». Έδειξε βίντεο στους ερυθρόλευκους, τους ανέλυσε τα ατού αλλά και τα τρωτά σημεία του αντιπάλου.

Ο Μαρτίνς έχει «διαβάσει» πλήρως τον Παναθηναϊκό, ξέρει πως θα τον «χτυπήσει» για να τον νικήσει. Ο λόγος πλέον ανήκει στους παίκτες του που έχουν έτοιμο το πλάνο νίκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ