«Χαμός» στην Τούμπα: Το 0-1 του Ιντέγε και το 1-1 από τον Μάτος (vids)

«Χαμός» στην Τούμπα: Το 0-1 του Ιντέγε και το 1-1 από τον Μάτος (vids)

Ο Αρης άνοιξε το σκορ στο 4’ με γκολ του Μπράουν Ιντέγε, με τον ΠΑΟΚ να απαντάει δύο λεπτά αργότερα με τον Λέο Μάτος για το 1-1.

Δύο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο μπήκαν στο μεγάλο ντέρμπι που διεξάγεται αυτή την ώρα στην Τούμπα, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Αρη, για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 4ο λεπτό με γκολ του Μπράουν Ιντέγε και «πάγωσαν» την Τούμπα, όμως, οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα και δύο λεπτά αργότερα έφεραν το ματς στα ίσια με γκολ του Λέο Μάτος.

Συγκεκριμένα, στο 4’ ο Φετφατζίδης από αριστερά γύρισε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι και ο Μπράουν Ιντέγε με αριστερό σουτ νίκησε τον Πασχαλάκη, κάνοντας το 0-1.

Ένα γκολ που πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους παίκτες και τον πάγκο του Αρη, με τον Αφρικανό στράικερ να πηγαίνει στο σημαιάκι του κόρνερ και να πανηγυρίζει όπως πριν από μερικά χρόνια όταν είχε σκοράρει στην Τούμπα ως παίκτης του Ολυμπιακού.

Η χαρά των φιλοξενούμενων, ωστόσο, δεν κράτησε για πολύ. Δύο λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με γκολ του Μάτος. Ο Μίσιτς εκτέλεσε στο πρώτο δοκάρι το κόρνερ που είχαν κερδίσει οι γηπεδούχοι και ο Βραζιλιάνος μπακ με κεφαλιά νίκησε τον Κουέστα για το 1-1!

Δείτε το 0-1:

Και το 1-1:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ