Παναθηναϊκός: Ο Μαυρίας τελευταίος Έλληνας σκόρερ σε ντέρμπι με Ολυμπιακό (vid)

Παναθηναϊκός: Ο Μαυρίας τελευταίος Έλληνας σκόρερ σε ντέρμπι με Ολυμπιακό (vid)

Ο Παναθηναϊκός αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τον Ολυμπιακό, με τον Μολό να χαρίζει το βαθμό στους «πράσινους», έχοντας για άλλη μια χρονιά ξένο σκόρερ. Τελευταίος Έλληνας που βρήκε δίχτυα απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο, ήταν ο Χάρης Μαυρίας.

Ο Παναθηναϊκός απέσπασε ισοπαλία (1-1) από τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική της Super League 1, με σκόρερ τον Γιοάν Μολό από το σημείο του πέναλτι.

Συγκεκριμένα, έχουν περάσει σχεδόν 7 χρόνια από την τελευταία φορά που κάποιος Έλληνας παίκτης σκόραρε απέναντι στον Ολυμπιακό ανεξαρτήτως έδρας. Ήταν ο Χάρης Μαυρίας, στις 9 Δεκεμβρίου του 2012, ο οποίος άνοιξε το σκορ απέναντι στους «ερυθρόλευκους», σε ένα παιχνίδι που είχε λήξει ισόπαλο 2-2 στο ΟΑΚΑ.

Ο Μαυρίας τότε ήταν μόλις 18 ετών και 9 μηνών, κάτι που τον έκανε τον νεότερο σκόρερ σε ντέρμπι «αιωνίων», ξεπερνώντας τον Μίμη Δομάζο.

Από τότε, από πλευράς Παναθηναϊκού στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έχουν σκοράρει, ένας Ισπανός (ο Τοτσέ στο ίδιο ματς είχε κάνει το 2-2) δύο Αργεντίνοι (Φιγκερόα, Βιγιαφάνιες), ένας Σουηδός (Μπεργκ), ένας Αλγερινός (Αμπέιντ), 2 Κροάτες (Πέτριτς, Πράνιτς), ένας Αλβανός (Κάτσε) και δύο Γάλλοι (Μουνιέ, Μολό).

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ