«Ο Ακπομ αναγεννά την καριέρα του στον ΠΑΟΚ»

«Ο Ακπομ αναγεννά την καριέρα του στον ΠΑΟΚ»

Με αφορμή τη συμμετοχή του Μπουκάιο Σάκα στον αγώνα της Άρσεναλ με την Άστον Βίλα, η βρετανική ιστοσελίδα «90min.com» έκανε ένα θέμα για τους νεότερους παίκτες που έχουν αγωνιστεί με τη φανέλα των Κανονιέρηδων, ανάμεσά τους και ο Άκπομ.

Ο Τσούμπα Ακπομ μπορεί να μην κατάφερε να καθιερωθεί στο ρόστερ της Αρσεναλ, αλλά θα έχει για πάντα μία θέση στην ιστορία της βρετανικής ομάδας, ως ένας από τους νεότερους παίκτες που έκαναν ντεμπούτο με τη φανέλα των Κανονιέρηδων.

Συγκεκριμένα, ο επιθετικός του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με τα χρώματα του λονδρέζικου συλλόγου τον Σεπτέμβριο του 2013 (14/9/13) στη νίκη επί της Σάντερλαντ με 3-1 (σ.σ έπαιξε 1 λεπτό), σε ηλικία 17 ετών, 11 μηνών και 10 ημερών.

Η βρετανική ιστοσελίδα «90min.com» με αφορμή το ντεμπούτο του Μπουκάιο Σάκα στον αγώνα της Άρσεναλ με την Άστον Βίλα, έκανε ένα θέμα για τους νεότερους παίκτες που έχουν αγωνιστεί με τη φανέλα των Κανονιέρηδων, ανάμεσά τους και ο Άκπομ. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εν λόγω ιστοσελίδα ο Βρετανός 23χρονος επιθετικός μετά τους απανωτούς δανεισμούς, βρήκε την Ιθάκη του στον ΠΑΟΚ.

«Τώρα, αναγεννά την καριέρα του στην Ελλάδα με τον ΠΑΟΚ, ο νεαρός επιθετικός ξόδεψε τη συντριπτική πλειοψηφία της καριέρας του στην Άρσεναλ σε διάφορους δανεισμούς. Από την αποχώρησή του το 2018, σημείωσε έντεκα γκολ σε 40 συμμετοχές για τους πρωταθλητές της Super League και είναι μόλις 23 ετών, οπότε έχει πολλές πιθανότητες να κάνει την καριέρα που όλοι αναμένουν», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Βρετανοί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ