ΠΑΟΚ: Νοκ-άουτ ο Πέλκας, χάνει το ντέρμπι με την ΑΕΚ!

ΠΑΟΚ: Νοκ-άουτ ο Πέλκας, χάνει το ντέρμπι με την ΑΕΚ!

O 25χρονος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ έχει υποστεί μυική κάκωση πρώτου βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο και θα μείνει εκτός για 10-15 μέρες - Χάνει σίγουρα το ντέρμπι με την ΑΕΚ και κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δύο εβδομάδες θα παραμείνει ο Δημήτρης Πέλκας, καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο διεθνής άσος έδειξαν ότι έχει υποστεί μυική κάκωση πρώτου βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του «ασπρόμαυρου» ιατρικού τιμ, ο 25χρονος μεσοεπιθετικός θα μείνει στα… πιτς για 10-15 μέρες, γεγονός που σημαίνει ότι θα χάσει σίγουρα το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (29/9) για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1, ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη (6/10) για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζουμε ότι ο αρχηγός του ΠΑΟΚ τραυματίστηκε σε μία ανύποπτη φάση στα πρώτα λεπτά του χθεσινού παιχνιδιού με τον Αρη στην Τούμπα και στο 15΄έγινε αναγκαστική αλλαγή, με τον Αμπέλ Φερέιρα να βάζει στη θέση του τον Λημνιό. Ο Πορτογάλος προπονητής πλέον θα πρέπει να καταστρώσει τα πλάνα του για το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με την ΑΕΚ χωρίς τον Πέλκα, αλλά και χωρίς τον Λέο Μάτος, ο οποίος αποβλήθηκε στο ντέρμπι με τους Κίτρινους.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Ο Δημήτρης Πέλκας υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία από την οποία προκύπτει ότι υπέστη μυική κάκωση πρώτου βαθμού στον δεξιό ημιτενοντώδη μύ (οπίσθιος μηριαίος) . Ο ποδοσφαιριστής ξεκίνησε ήδη θεραπεία και το πλάνο για την πλήρη επανένταξή του ορίζεται σε 10-15 ημερες».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ