Απάντηση Αρη με Γ. Σαββίδη, Γκαγκάτση και οπαδούς με διαπιστεύσεις πίσω από τον πάγκο του (pic)

Απάντηση Αρη με Γ. Σαββίδη, Γκαγκάτση και οπαδούς με διαπιστεύσεις πίσω από τον πάγκο του (pic)

Ο Αρης σήκωσε το γάντι στον ΠΑΟΚ και δημοσίευσε φωτογραφία με τους «περίεργους τύπους» που βρίσκονταν πίσω από το πάγκο του, μαζί με Γιώργο Σαββίδη και Μάκη Γκαγκάτση.

Η ΠΑΕ Αρης σήκωσε το γάντι. Και επέστρεψε το χτύπημα του ΠΑΟΚ με πολύ περισσότερη δύναμη. Τη δύναμη της εικόνας. Της εικόνας που δείχνει ότι οπαδοί του ΠΑΟΚ βρίσκονται πίσω από τον πάγκο των Κίτρινων. Και όχι μόνο βρίσκονται εκεί, αλλά συνομιλούν και με τον Γιώργο Σαββίδη και τον Μάκη Γκαγκάτση.

Με ανάρτηση μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Instagram, ο Αρης δημοσίευσε φωτογραφία στην οποία φαίνεται ο Γιώργος Σαββίδης να συνομιλεί με σωματώδης άνδρες που βρίσκονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο και οι περισσότεροι εκ των οποίων φέρουν διαπίστευση. Μάλιστα, οι Κίτρινοι υποστηρίζουν ότι εάν ο ΠΑΟΚ επιμείνει στη ρητορική του, τότε θα παρουσιάσει κι άλλες αποδείξεις.

Χαρακτηριστικά, ΠΑΕ Αρης στην ανάρτησή της αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αφού είμαστε «καταδότες φανταστικών γεγονότων», πείτε μας ποιοι είναι όλοι αυτοί πίσω από τον πάγκο της ομάδας μας και τι δουλειά είχαν εκεί;
ΥΓ.: Έχουμε κι άλλες αποδείξεις αν θέλετε…».

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι οι Κίτρινοι έκαναν λόγο για παρουσία «περίεργων τύπων» με διαπιστεύσεις που έκαναν βόλτα στον αγωνιστικό χώρο και απειλούσαν τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη της αποστολής του Αρη που βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας.

Στην ίδια ανακοίνωση η ΠΑΕ ανέφερε ότι έχει αποδεικτικά στοιχεία για όσα συνέβησαν στην Τούμπα. Και όπως φαίνεται, ξεκίνησε να βγάζει στη δημοσιότητα μέρος αυτών. Αν και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση του Αρη θα περιμένει να ενημερωθεί τι αναφέρουν οι εκθέσεις παρατηρητή, διαιτητή και Αστυνομίας και εν συνεχεία είναι πιθανό να αναλάβει δράση, με επίσημες καταγγελίες, αλλά και περισσότερο οπτικοακουστικό υλικό.

Κάτι που δείχνει δύσκολο να μην συμβεί μετά την αιχμηρή και άκρως προσβλητική ανακοίνωση που εξέδωσε εναντίον των Κίτρινων η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αρη στο instagram:

https://www.instagram.com/p/B2xEqlDo5lE/?utm_source=ig_web_copy_link

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ