Περέα: «Φοβερός παίκτης ο Μακέντα, παίζουμε πολύ καλά μαζί»

Περέα: «Φοβερός παίκτης ο Μακέντα, παίζουμε πολύ καλά μαζί»

Ο Χουάν Χοσέ Περέα σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο πρώτο του ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό και πως το έζησε, αλλά και στη συνεργασία του με τον Κίκο Μακέντα.

Ο Χουάν Χοσέ Περέα πραγματοποίησε την πρώτη του συμμετοχή σε ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό και μιλώντας στην «Πράσινη» αναφέρθηκε στις εντυπώσεις του.

Ο νεαρός επιθετικός του Παναθηναϊκού τόνισε πως μπορεί να συνεργαστεί καλά με τον Φεντερίκο Μακέντα στην επίθεση της ομάδας, ενώ στάθηκε στη σοβαρή δουλειά που γίνεται στους πράσινους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πώς έζησε το πρώτο του ντέρμπι: «Δεν έχω λόγια να το περιγράψω. Ένα τέτοιο clasico είναι πάντα μεγάλο παιχνίδι και μου αρέσουν πολύ αυτοί οι αγώνες. Ελπίζω στο επόμενο να είμαστε εμείς οι νικητές. Δουλεύουμε σκληρά, το ίδιο κάνω κι εγώ και πιστεύω πως στη συνέχεια θα έχουμε ακόμη καλύτερο πρόσωπο».

Για το πάθος που βγάζει στο γήπεδο: «Τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου προσπαθούμε για το καλύτερο, ο καθένας που μπαίνει στο γήπεδο δίνει το 100% και όχι μόνο εγώ. Προσωπικά προσπάθησα να κάνω ό,τι μπορούσα για να βοηθήσω την ομάδα».

Για την συνεργασία του με τον Μακέντα: «Ο Κίκο είναι φοβερός παίκτης, παίζουμε πολύ καλά μαζί στην επίθεση».

Για το αν νιώθει πίεση: «Όλοι είναι άψογοι επαγγελματίες. Αισθανόμαστε πίεση, αλλά όχι όπως το εννοείτε εσείς. Η πίεση που έχουμε είναι δημιουργική, να δουλέψουμε περισσότερο, να γίνουμε καλύτεροι και αυτό είναι το μόνο που έχουμε στο μυαλό μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ