Παναθηναϊκός: Στόχος το 4Χ4 τον επόμενο μήνα

Παναθηναϊκός: Στόχος το 4Χ4 τον επόμενο μήνα

Ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Ολυμπιακό έδειξε πως έχει... σφυγμό, αλλά πλέον καλείται να βρει και τις νίκες που θα τον ξεκολλήσουν από τα πολύ χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Θα μπορούσε να έχει τουλάχιστον πέντε βαθμούς περισσότερους. Αν είχε κάνει τα… απαραίτητα. Να κέρδιζε τη Λαμία και τον ΟΦΗ τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Θα είχε πέντε περισσότερους βαθμούς, στο σύνολο εφτά, τρεις λιγότερους από τους ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό που βρίσκονται στην κορυφή.

Αντ’ αυτού, ο Παναθηναϊκός με την ισοπαλία που πήρε κόντρα στον Ολυμπιακό έβαλε μόλις τον δεύτερο βαθμό στο σακούλι του. Βρίσκεται στη 12η θέση, πάνω μονάχα από τον Πανιώνιο, που ξεκίνησε με -6 και έχει -2 και τον Παναιτωλικό, που δεν έχει καταφέρει να κερδίσει πόντο έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές.

Πέρσι, στο ίδιο διάστημα, με μείον έξι στη βαθμολογία, είχε καταφέρει να… μηδενίσει με το «καλημέρα» και να φτάσει τους έξι βαθμούς μετά το τέσσερα στα τέσσερα. Ο Γιώργος Δώνης είπε στους παίκτες του να αφήσουν πίσω τα όσα έχουν γίνει έως τώρα. Να μην ασχοληθούν, να μη συζητήσουν ποτέ γι’ αυτά. Και να κοιτάξουν μονάχα μπροστά.

Το «μπροστά» λέει Πανιώνιος για αρχή, την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη και συνολικά τέσσερα παιχνίδια στα οποία οι «πράσινοι» καλούνται να πάρουν τους βαθμούς που χρειάζονται για να «σβήσουν» τις αρχικές ανορθογραφίες. Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη και τρεις αναμετρήσεις μέσα στον Οκτώβρη με Ξάνθη (ΟΑΚΑ), Ατρόμητο (Περιστέρι), Λάρισα (ΟΑΚΑ) πριν τα επόμενα «κολλητά» ντέρμπι του Νοέμβρη με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Στόχος; Οι δύο βαθμοί της τέταρτης αγωνιστικής να έχουν γίνει 14 όταν τελειώσει η όγδοη αγωνιστική. Με λίγα λόγια, τέσσερα στα τέσσερα τον επόμενο μήνα.

Τα τέσσερα επόμενα ματς του Παναθηναϊκού

29/9 Πανιώνιος – Παναθηναϊκός
5/10 Παναθηναϊκός – Ξάνθη
19/10 Ατρόμητος – Παναθηναϊκός
26/10 Παναθηναϊκός – Λάρισα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ