Γαλανόπουλος: «Δύναμή μας ο κόσμος μας, θα μπούμε για τη νίκη με τον ΠΑΟΚ»

Γαλανόπουλος: «Δύναμή μας ο κόσμος μας, θα μπούμε για τη νίκη με τον ΠΑΟΚ»

Στην δύναμη που δίνει στην ΑΕΚ ο κόσμος της στάθηκε ο Κώστας Γαλανόπουλος που τόνισε ότι η Ένωση είναι φαβορί κόντρα στον ΠΑΟΚ και θα μπει για τη νίκη.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος μίλησε στο περιθώριο της παρουσίασης της συνεργασίας της ΑΕΚ με την Mercedes και απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο μέσος της Ένωσης χαρακτήρισε φαβορί τους «κιτρινόμαυρους» για το συγκεκριμένο παιχνίδι τονίζοντας ότι θα μπουν για τη νίκη.

Αναλυτικά:

Για τη συνεργασία της ΑΕΚ με την Mercedes: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί και τη νέα χρονιά. Είναι μια κίνηση που δείχνει ότι η ομάδα κάνει ακόμα ένα μεγάλο βήμα για την ανάπτυξή της και είναι ευκαιρία για μας του ποδοσφαιριστές να ερχόμαστε στην προπόνηση με μεγαλύτερη ποιότητα και ασφάλεια».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: Περιμένουμε πολύ κόσμο, είναι η δύναμή μας, όπως ήταν και τη χρονιά που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Προερχόμαστε από ένα σερί νικών, το οποίο μας έχει δώσει ψυχολογία. Είμαστε το φαβορί, θα μπούμε για τη νίκη, να κερδίσουμε και τη Λάρισα και να έχουμε πορεία προς τον τίτλο»

Από την πλευρά του ο Βέρντε ανέφερε:

«Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών την εταιρία Mercedes -Ισμαήλος για τα αυτοκίνητα. Πιστεύω ότι η συνεργασία αυτή μεγαλώνει την ομάδα και ελπίζω η συνέχεια να είναι ανάλογη στο μέλλον. Ευχαριστούμε και πάλι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ