ΠΑΟΚ: Ενεργοποιείται ο Ροντρίγκο

ΠΑΟΚ: Ενεργοποιείται ο Ροντρίγκο

Η αποβολή του Μάτος στο παιχνίδι με τον Αρη ενεργοποιεί τον Ροντρίγκο Σοάρες, με τον Βραζιλιάνο μπακ να παίρνει φανέλα βασικού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ – Ντεμπούτο στο πρωτάθλημα για τον Λατινοαμερικάνο άσο, ο οποίος θέλει να αρπάξει από τα μαλλιά την ευκαιρία που θα του δώσει ο Φερέιρα.

Όλα στραβά πήγαν για τον Αμπέλ Φερέιρα στο ντέρμπι με τον Αρη, καθώς ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στους Κίτρινους, ενώ παράλληλα ο Πορτογάλος τεχνικός είδε τους Πέλκα και Μάτος να αποχωρούν πρόωρα από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ελληνας μεσοεπιθετικός έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 15ο λεπτό και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί μυϊκή κάκωση πρώτου βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο, γεγονός που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 10-15 μέρες.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ θα χάσει σίγουρα το ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη, για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1.

Από το παιχνίδι με τους Κιτρινόμαυρους θα λείψει και ο Μάτος, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στον αγώνα με τον Αρη. Η απουσία του Βραζιλιάνου μπακ ενεργοποιεί τον Ροντρίγκο Σοάρες, ο οποίος ετοιμάζεται να πάρει θέση βασικού στο δεξί άκρο της αμυντικής τετράδας του Δικεφάλου.

Ο 26χρονος μπακ ήρθε στον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι από την Ντεπορτίβο Αβες, αλλά μέχρι τώρα έχει παίξει μόλις σε ένα επίσημο παιχνίδι με την ασπρόμαυρη φανέλα και αυτό ήταν στα προκριματικά του Champions League. Συγκεκριμένα, ο Λατινοαμερικάνος άσος είχε παίξει στο εντός έδρας παιχνίδι με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, στο οποίο ο ΠΑΟΚ κέρδισε μεν με 3-2, αλλά αποκλείστηκε, καθώς στο πρώτο ματς είχε ηττηθεί με 1-0.

Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Ροντρίγκο Σοάρες θα κάνει το ντεμπούτο του στην Σούπερ Λίγκα 1, με στόχο να αρπάξει από τα μαλλιά την ευκαιρία που θα του δώσει ο Αμπέλ Φερέιρα. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός θα προσπαθήσει να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να φύγει με το διπλό από το ΟΑΚΑ και να βγάλει ασπροπρόσωπο τον Πορτογάλο προπονητή.

Ο αγώνας με την Ενωση στο ΟΑΚΑ είναι η ευκαιρία που έψαχνε ο Ροντρίγκο Σοάρες, ο οποίος προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν στην Πριμέιρα Λίγκα της Πορτογαλίας. Πέρσι, είχε παίξει συνολικά σε 41 ματς με τη φανέλα της Ντεπορτίβο Αβες, έχοντας 4 γκολ και 9 ασίστ σε 3.651 λεπτά. Φέτος, μέχρι στιγμής δεν έχει βρει χρόνο συμμετοχής και αυτό είναι κάτι που θέλει να αλλάξει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ