Μολέδο : Εναλλακτική επιλογή της Τραμπζονσπόρ

Μολέδο : Εναλλακτική επιλογή της Τραμπζονσπόρ

Ο Ροντρίγκο Μολέντο εμφανίζεται ως η εναλλακτική λύση της Τραμπζονσπόρ, πίσω μόνο από τον Γκαμπριέλ Παλέτα κι εφόσον δεν προχωρήσει η περίπτωσή του.

Η Τραμπζονσπόρ έχει εκδηλώσει εδώ και αρκετό καιρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ροντρίγκο Μολέδο από τον Παναθηναϊκό, όμως ακόμα δεν έχει κάνει κάποια κίνηση προς την πλευρά των πρασίνων.

Ο λόγος είναι πως ο σύλλογος της Τραπεζούντας ναι μεν θέλει να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο, αλλά αποτελεί την εναλλακτική της τούρκικης ομάδας για το κέντρο της άμυνάς της πίσω από τον Γκαμπριέλ Παλέτα της Μίλαν, όπως αναφέρει  η ιστοσελίδα Habertuk.

Ο αμυντικός των ροσονέρι είναι ο διακαής πόθος της Τραμπζονσπόρ, όμως στις πρώτες επαφές μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχουν αρκετές διαφορές. Αυτό συμβαίνει διότι ο Παλέτα δεν είναι ιδιαίτερα θερμός στην μεταγραφή του στην Τουρκία, ενώ και η Μίλαν θέλει να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Έτσι, η αμέσως επόμενη λύση για την τούρκικη ομάδα είναι ο αμυντικός του Παναθηναϊκού, ο οποίος μάλιστα δεν αναμένεται να στοιχίσει όσο θα στοίχιζε ο Παλέτα της Μίλαν. Ο Μολέδο είναι ένας παίκτης που η ομάδα της Τραπεζούντας θα μπορέσει να αποκτήσει με περίπου 700 χιλιάδες ευρώ, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ