Δίπλα στον Κουέστα οι Μενέντεθ και Μαρτίνες (pic)

Δίπλα στον Κουέστα οι Μενέντεθ και Μαρτίνες (pic)

Οι δύο ποδοσφαιριστές του Αρη επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο τον Κουέστα, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση για να ξεπεράσει τον τραυματισμό που υπέστη στον δεξί ώμο.

Ο Χούλιαν Κουέστα στάθηκε άτυχος στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, καθώς κατά τη διάρκεια του αγώνα τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Ο Ισπανός την Πέμπτη πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και υποβλήθηκε σε επέμβαση, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στη δεξιά ωμοπλάτη. Η επέμβαση στέφθηκε με επιτυχία και ο Ιβηρας αναμένεται να πάρει αύριο εξιτήριο, μετά τη σχετική άδεια των ιατρών.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας θα αρχίσει αποθεραπεία και η επιστροφή του στην ενεργό δράση υπολογίζεται σε περίπου 3 μήνες. Η διοίκηση του Αρη και οι συμπαίκτες του στέκονται δίπλα του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και τον στηρίζουν απόλυτα, δίνοντας του δύναμη.

Το απόγευμα της Πέμπτης οι Άλεξ Μενέντεθ και Νίκο Μαρτίνες βρέθηκαν στο νοσοκομείο και στήριξαν έμπρακτα τον συμπαίκτη τους, ενώ μάλιστα ανέβασαν τις σχετικές φωτογραφίες στους λογαριασμούς τους στα social media, ευχόμενοι ταχεία ανάρρωση στον Ισπανό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ