Λιβάγια: «Θα δώσουμε τα πάντα για το πρωτάθλημα»

Λιβάγια: «Θα δώσουμε τα πάντα για το πρωτάθλημα»

Ο Μάρκο Λιβάγια σε δηλώσεις του στο ηλεκτρονικό match programme για το ματς με τον ΠΑΟΚ, έστειλε μήνυμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στον Νίκο Κωστένογλου.

Ο Μάρκο Λιβάγια μίλησε στο ηλεκτρονικό match programme για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα τίτλου.

Συγκεκριμένα, ο Κροάτης επιθετικός και κορυφαίος παίκτης της ομάδας, τόνισε ότι η ΑΕΚ θα δώσει τα πάντα για να πάρει και πάλι το πρωτάθλημα, ενώ αποθέωσε για μία ακόμα φορά τον Νίκο Κωστένογλου για τη δουλειά που έχει κάνει στην Ένωση από τότε που ανέλαβε να καθίσει στον πάγκο της..

Αναλυτικά όσα δήλωσε και το μήνυμα του Λιβάγια στο Match Programme:

«Οι προβλέψεις όλων με αφήνουν παγερά αδιάφορο! Αυτό που εγώ γνωρίζω και μπορώ να σου πω είναι ότι θα δώσουμε τα πάντα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ειλικρινά πιστεύω ότι έχουμε όλες τις δυνατότητες για να το κατακτήσουμε».

Ακόμα ο Λιβάγια αναφέρθηκε και στον Νίκο Κωστένογλου, μιλώντας για εκείνον με άκρως κολακευτικά λόγια: «Πολλοί από εσάς τον προπονητή Κωστένογλου τον γνωρίζατε, εγώ τον έβλεπα για πρώτη φορά. Από την πρώτη στιγμή μας πλησίασε όχι τόσο ως προπονητής, αλλά περισσότερο σαν φίλος!

Εδειξε σαν να γνωρίζει τα προβλήματα που αντιμετωπίζαμε, μίλησε πολύ με όλους μας και στάθηκε κοντά μας. Αν συνεχίσουμε έτσι με τον ίδιο τρόπο νομίζω ότι με τον κ. Κωστένογλου μπορούμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα. Τώρα πλέον δεν έχουμε επιλογές! Πάμε όλοι μαζί μέχρι το τέλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ