Η αποστολή του Άρη για το ματς με την ΑΕΛ

Η αποστολή του Άρη για το ματς με την ΑΕΛ

Οι 20 παίκτες που επέλεξε ο Τόλης Τερζής για το αυριανό παιχνίδι του Κλεάνθης Βικελίδης (28/09, 5.15 μ.μ.).

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΛ (28/09, 5.15 μ.μ.) με απογευματινή προπόνηση.

Ο Τόλης Τερζής ανακοίνωσε στη συνέχεια την αποστολή για τον αγώνα, που απαρτίζεται από 20 ποδοσφαιριστές. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται ο Αμπού Μπα και ο νεαρός Απόστολος Τσιλιγγίρης ως δεύτερος τερματοφύλακας, ενώ απουσιάζουν ο τιμωρημένος Λούκας Σάσα και ο τραυματίας Χουλιάν Κουέστα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον αγώνα με την Α.Ε.Λ. στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι (17:15), στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Ehmann, Τσιλιγγίρης, Fran Velez, Hugo Souza, Rose, Sundgren, Korhut, Larsson, Matilla, Diguiny, Bruno Gama, Mancini, Nico Martinez, Abou Ba, Tonso, Duarte, Ideye, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Κωνσταντινίδης.

* Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι τα εισιτήρια του αγώνα με τη Λάρισα θα διατίθενται αύριο, Σάββατο, από την ARIS F.C. Boutique από τις 10:00 και από τις 13:00 και από τα εκδοτήρια του γηπέδου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ