«Χαμός» στο Αρης – ΑΕΛ: Από 2-0 σε 2-2! (vids)

«Χαμός» στο Αρης – ΑΕΛ: Από 2-0 σε 2-2! (vids)

Οι Κίτρινοι προηγήθηκαν με 2-0 στο 13’ χάρη στα γκολ των Βέλεθ και Μπρούνο Γκάμα, αλλά οι Θεσσαλοί ισοφάρισαν σε 2-2 με τέρματα του Νούνιτς!

Τέσσερα γκολ μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού του Αρη με την ΑΕΛ στο Κλεάνθης Βικελίδης, για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1, με τους Κίτρινους να προηγούνται με 2-0 και τους Θεσσαλούς να ισοφαρίζουν 2-2.

Στο 10’ οι Κίτρινοι εκτέλεσαν το κόρνερ που είχαν κερδίσει και ο Βέλεθ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων, για το 1-0. Ένα γκολ, το οποίο αφιέρωσε στον Κουέστα, ο οποίος τραυματίστηκε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και θα μείνει εκτός για 3 μήνες. Δείτε ΕΔΩ το γκολ.

Στο 12’ οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-0 με τον Μπρούνο Γκάμα. Ο Ντιγκινί έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, ο Κρίστινσον απέκρουσε, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός πήρε το ριμπάουντ και με σουτ νίκησε τον πορτιέρο της ΑΕΛ, διπλασιάζοντας τα τέρματα του Αρη. Δείτε ΕΔΩ το γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο, δεν το έβαλαν κάτω. Στο 20’ μείωσαν σε 2-1 με τον Νούνιτς. Ο Σεσέροβιτς προσπάθησε να σουτάρει, αλλά τελικά έδωσε… ασίστ. Ο Νούνιτς με ωραία κίνηση και τελείωμα μείωσε για τους Θεσσαλούς και τους έβαλε ξανά στο παιχνίδι. Δείτε ΕΔΩ το γκολ.

Και 13 λεπτά αργότερα η ΑΕΛ ισοφάρισε σε 2-2. Ο Αμρ Ουάρντα έκανε το γύρισμα από αριστερά, ο Νούνιτς πρόλαβε τον αντίπαλό του και με ωραία προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Εμαν, ισοφαρίζοντας τον αγώνα. Δείτε ΕΔΩ το γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ