Γρηγορίου: «Είχαμε τύχη, η νίκη να αποτελέσει κίνητρο για τη συνέχεια»

Γρηγορίου: «Είχαμε τύχη, η νίκη να αποτελέσει κίνητρο για τη συνέχεια»

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της ΑΕΛ, καθώς η ομάδα του φεύγει με τρεις βαθμούς από το Κλεάνθης Βικελίδης.

Στην αποφασιστικότητα της ΑΕΛ αλλά και στην τύχη απέδωσε τη νίκη επί του Άρη μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης ο Μιχάλης Γρηγορίου. Ο προπονητής της ομάδας της Λάρισας χαρακτήρισε ιστορικό το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΛ:

«Ήταν ένα παιχνίδι με διακυμάνσεις σκορ, μια τεράστια ανατροπή. Το πρώτο ημίχρονο τα είχε σχεδόν όλα. Στο 12ο λεπτό βρεθήκαμε να χάνουμε 2-0, οι παίκτες μου όμως έχουν αλλάξει νοοτροπία και φιλοσοφία. Αρκετοί σε αυτό το γήπεδο θα είχαν συμπεριφερθεί αλλιώς, εμάς μας ενδιέφερε πως θα ξαναμπούμε στο παιχνίδι. Ήμασταν αρκετά καλοί αν εξαιρέσουμε το πρώτο κομμάτι.

Είναι λογικό ο Άρης με την ποιότητά του να πιέσει. Είχε εξαιρετικές εμφανίσεις και καλά αποτελέσματα στα τελευταία ματς. Στο 2-0 χαλάρωσε και τελικά πετύχαμε μια τεράστια και παράλληλα ιστορική νίκη σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Είχαμε βέβαια και τύχη, αλλά σε ομαδικό και προσωπικό επίπεδο μας το χρώσταγε.

Καιρός για χαρές και λύπες είναι ο Μάιος. Μπορούμε να χαρούμε σήμερα τη νίκη μας και να ξεκινήσουμε από αύριο τη δουλειά μας για το επόμενο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Ελπίζω η νίκη να αποτελέσει κίνητρο για τη συνέχεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ