ΑΕΛ: Υπέστη κάκωση στον αυχένα ο Σετσέροβιτς

ΑΕΛ: Υπέστη κάκωση στον αυχένα ο Σετσέροβιτς

Ο Άντναν Σετσέροβιτς υπέστη κάκωση τελικά στον αυχένα και όχι διάσειση από την άτσαλη πτώση του στο παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Άρη.

Η Λάρισα πέτυχε μια τεράστια ανατροπή κόντρα στον Άρη για την 5η αγωνιστική, καθώς βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο ξεκίνημα, όμως εντέλει επικράτησε με 3-2 παίρνοντας μια ιστορικής σημασίας νίκη.

Όμως στο δεύτερο ημίχρονο ο Άντναν Σετσέροβιτς έγινε αναγκαστική αλλαγή στον αγώνα του Κλεάνθης Βικελίδης λόγω άτσαλης πτώσης στον αγωνιστικό χώρο, αλλά γλύτωσε τη διάσειση, καθώς οι εξετάσεις έδειξαν πως έχει υποστεί μία κάκωση στον αυχένα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σετσέροβιτς κατατρόμαξε τον κόσμο όταν έπεσε στο έδαφος, αλλά χάρη στην άμεση παρέμβαση του ιατρικού επιτελείου ανέκτησε τις αισθήσεις του και συνέχισε για λίγα λεπτά το παιχνίδι, προτού γίνει αναγκαστική αλλαγή, καθώς ήταν ζαλισμένος από το τράνταγμα.

Ο Σετσέροβιτς είχε αρχικά τάσεις λιποθυμίας, οι οποίες, ωστόσο, ήταν από τα τράνταγμα λόγω της άτσαλης πτώσης, αλλά δεν χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ