Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία για την 5η αγωνιστική της Superleague

Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία για την 5η αγωνιστική της Superleague

ΟΦΗ, Ξάνθη και Παναθηναϊκός προχώρησαν με νίκες την ώρα που το ντέρμπι Δικεφάλων έμεινε στο 2-2. Ας δούμε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία για την 5η αγωνιστική της Superleague.

Στο πρώτο χρονικά ματς της ημέρας για την 5η αγωνιστική της Superleague, ο ΟΦΗ συνέχισε την εκπληκτική πορεία του κάνοντας μια μεγάλη ανατροπή. Οι Κρητικοί εκμεταλλευόμενοι και την αποβολή του Ιγκλέσιας νωρίς στο δεύτερο μέρος επικράτησαν με 3-1 του Αστέρα Τρίπολης που κάνει και φέτος τραγικό ξεκίνημα.

Ίδιο σκορ και στα Πηγάδια, με την Ξάνθη να επικρατεί εύκολα του πολύ καλού μέχρι σήμερα, Ολυμπιακού Βόλου. Με το 3-1 οι Ακρίτες έφτασαν μόνοι 2οι πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ρίχνοντας του νεοφώτιστους στην 6η θέση.

Σεφτέ φέτος στις νίκες έκανε ο Παναθηναϊκός που επικράτησε στη Νέα Σμύρνη με 1-0 επί του ουραγού Πανιώνιου, ανεβαίνοντας έτσι στην 10η θέση της βαθμολογίας, με τον Ζαχίντ να πετυχαίνει το πρώτο γκολ του τριφυλλιού στη ροή αγώνα.

Τέλος στο ματς της ημέρας, το ντέρμπι Δικεφάλων, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ήρθαν ισόπαλοι 2-2 σε ένα υπέροχο ματς με δοκάρι, 4 γκολ, VAR, χαμένο πέναλτι και πολλές συγκινήσεις. Με τον ΠΑΟΚ να προηγείται δις και την ΑΕΚ να καταφέρνει να ισοφαρίζει, ο Ολυμπιακός κατάφερε να μείνει μόνος πρώτος στη βαθμολογία για πρώτη φορά μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία με την 5η αγωνιστική ολοκληρωμένη:

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:

Σάββατο 28/9
Άρης – ΑΕΛ 2-3
Ατρόμητος – Παναιτωλικός 2-0
Ολυμπιακός – Λαμία 2-0

Κυριακή 29/9
ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 3-1
Ξάνθη – Βόλος 3-1
Πανιώνιος – Παναθηναϊκός 0-1
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 2-2

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ