Ζαχίντ: «Δεν χρειαζόμαστε έναν ηγέτη, αλλά πολλούς»

Ζαχίντ: «Δεν χρειαζόμαστε έναν ηγέτη, αλλά πολλούς»

Ο Γκαγιάς Ζαχίντ μίλησε για την σημαντική νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, καθώς και την προσωπική του απόδοση.

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα επικρατώντας εκτός έδρας του Πανιωνίου με 1-0 για την 5η αγωνιστική της Superleague.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «πράσινους» ο Γκαγιάς Ζαχίντ, ο οποίος ήταν ο σκόρερ του μοναδικού γκολ του αγώνα και συνολικά ο καλύτερος παίκτης. Ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports και αναφέρθηκε στην προσωπική του απόδοση, στο πρώτο του τέρμα με το «Τριφύλλι», τονίζοντας πως στόχος της ομάδας είναι να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη στη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εμφάνιση του κόντρα στον Πανιώνιο: «Τα πρώτα ματς δεν ήταν καλά για μένα και την ομάδα. Στο ντέρμπι κάναμε ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση αλλά και πάλι για μένα δεν ήταν αυτό που θέλω. Με τον Πανιώνιο πήρα την μπάλα προσπάθησα να κάνω αυτό που μπορώ και είμαι χαρούμενος για το πρώτο μου γκολ και την πρώτη μας νίκη. Να κάνουμε σωστά και καλά βήματα από εδώ και πέρα, να παίρνουμε νίκες. Ήταν ένα καλό ματς για μας, αλλά έχουμε κι άλλα να διορθώσουμε. Να δουλέψουμε καλά και να είμαστε ακόμη καλύτεροι με την Ξάνθη».

Για την κριτική που δέχτηκε:

“Δεν διαβάζω και δεν ακούω τι λένε για μένα. Το καταλαβαίνω όμως. Είχα ένα διαφορετικό ρόλο με τον Πανιώνιο και πήγα καλά. Δεν ήταν στο επίπεδό μου τα πρώτα ματς και δεν μου άρεσε. Το να φτάσω σε αυτό το επίπεδο είναι το σημαντικότερο για μένα και χαίρομαι που έκανα αρκετά. Μπορώ περισσότερα. Να έχω αυτοπεποίθηση. Στα πρώτα ματς υπέφερα. Δεν ήμουν εγώ και ο τρόπος που μπορώ να παίξω. Χαίρομαι που σκόραρα που βοήθησα την ομάδα μου. Ελπίζω να συνεχίσω σε αυτή την κατεύθυνση και να κάνουμε καλά βήματα με θετικό τρόπο”.

Για τον πανηγυρισμό του: «Είμαι μουσουλμάνος και πάντα ευχαριστώ τον Θεό για τα πάντα. Σε κάθε πλευρά της ζωής μου. Ευχαριστώ τη γυναίκα μου, το παιδί μου και την οικογένειά μου για τη στήριξη που μου παρέχουν κάθε μέρα».

Για το αν μπορεί να γίνει ο ηγέτης του Παναθηναϊκού: «Ναι γιατί όχι; Δεν χρειαζόμαστε έναν ηγέτη, έχουμε πολλούς. Τους αρχηγούς, καλούς παίκτες. Θέλω να είμαι μέρος αυτού. Να δουλεύω και να είμαι μέρος των ηγετών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ