«Βράζουν» στην Τρίπολη με Ζαχαριάδη, δεν παίζει με ΠΑΟΚ ο Ιγκλέσιας

«Βράζουν» στην Τρίπολη με Ζαχαριάδη, δεν παίζει με ΠΑΟΚ ο Ιγκλέσιας

Οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης είναι έξαλλοι με τον Μακεδόνα διαιτητή, ο οποίος παιχνίδι με τον ΟΦΗ απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Ιγκλέσιας και ο Αργεντινός μέσος δεν θα αγωνιστεί στο ματς της επόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ.

Πυρ και μανία με τον διαιτητή Πραξιτέλη Ζαχαριάδη είναι οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης, με τους Αρκάδες να διαμαρτύρονται έντονα για την αποβολή του Ματίας Ιγκλέσιας.

Ο Μακεδόνας ρέφερι, ο οποίος το καλοκαίρι είχε βρεθεί στην Τούμπα και είχε παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Αγιαξ για τα προκριματικά του Champions League, στον σημερινό αγώνα του Αστέρα με τον ΟΦΗ απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Ιγκλέσιας και ο Αργεντινός μέσος δεν θα αγωνιστεί στο ματς της επόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ!

Οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης είναι έξαλλοι με τον Πραξιτέλη Ζαχαριάδη, καθώς όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, η πρώτη κάρτα είναι ανύπαρκτη. O Ιγκλέσιας «κιτρινίστηκε» στο 39’ από τον έμπειρο ρέφερι και στο 61’ αποβλήθηκε με δεύτερη κάρτα.

Οι Αρκάδες έχουν ενστάσεις και για τις δύο κίτρινες που έδωσε ο Ζαχαριάδης, αναφέροντας ότι η πρώτη κάρτα είναι πάρα πολύ αυστηρή, ενώ στο 61’, ο Αργεντινός διεκδικεί την κεφαλιά με τον Κοροβέση και δεν θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να δοθεί δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά ούτε καν φάουλ.

Οι διοικούντες την ομάδα της Τρίπολης «βράζουν» με τον Πραξιτέλη Ζαχαριάδη, καθώς η αποβολή του Ιγκλέσιας σημαίνει ότι ο Αργεντινός μέσος δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης (6/10). Ο Χιμένεθ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον αρχηγό της ομάδας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αποτελεί έναν από τους παίκτες – κλειδιά του Αστέρα και είναι ένας από τους καλύτερους μέσους του πρωταθλήματος…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ