Μετωπική ΠΑΟΚ – Σιδηρόπουλου

Μετωπική ΠΑΟΚ – Σιδηρόπουλου

Πεντακάθαρο φάουλ θεωρούν στον ΠΑΟΚ ότι προηγείται του δεύτερου τέρματος της ΑΕΚ με τον Ντέλετιτς και τα έχουν με τον διαιτητή του VAR Τάσο Σιδηρόπουλο

Το γκολ της ισοφάρισης της ΑΕΚ με τον Ντέλετιτς αποτελεί το κεντρικό θέμα συζήτησης στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο, μετά το 2-2 στο ντέρμπι Δικεφάλων στο ΟΑΚΑ.

Ο ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται έντονα για φάουλ του Κρίστισιτς στον Αουγκούστο στο ξεκίνημα της φάσης και οι άνθρωποι της ομάδας, τα έχουν με τον… διαιτητή του VAR Τάσο Σιδηρόπουλο, ο οποίος εξέτασε τη φάση και δίχως να ζητήσει από τον Ελβετό διαιτητή να τη δει, κατακύρωσε το γκολ.

Όσο περνούν οι ώρες, αυξάνονται παρά καταλαγιάζουν, οι φωνές διαμαρτυρίας από πλευράς ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά κάνει λόγω για «πεντακάθαρο φάουλ» και αναρωτιέται γιατί ο κ. Σιδηρόπουλος αφενός πήρε λανθασμένη απόφαση, αφετέρου δεν κάλεσε τον διαιτητή να δει ιδίοις όμμασι τα σχετικά ριπλέι.

Για όσους δεν έχουν εικόνα, να πούμε ότι η φάση του 2-2 της ΑΕΚ, ξεκινάει από κλέψιμο του Κρίστισιτς πάνω στον Αουγκούστο, για την οποία ο Δικέφαλος του Βορρά διαμαρτύρεται για φάουλ. Ενώ τονίζεται ότι και το πρώτο γκολ της Ένωσης έχει «προέλθει από ανύπαρκτο φάουλ».

Βέβαια, κύρια απορία των νταμπλούχων είναι γιατί ο Έλληνας ρέφερι, επικεφαλής του VAR, δεν κάλεσε τον διαιτητή Στέφαν Κλόσνερ να δει τη φάση. Κάτι που όπως υποστηρίζεται έρχεται ως συνέχεια της «ύποπτης διαιτησίας» στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, με αντίπαλο τον Άρη την περασμένη εβδομάδα και την κόκκινη που καταλογίστηκε στον Λέο Μάτος. (Ο Βραζιλιάνος μπακ αποβλήθηκε στο 67ο λεπτό του ντέρμπι)

Η επόμενη κίνηση των Ασπρόμαυρων; Να ζητήσουν εξηγήσεις από την ΚΕΔ για τον κ. Σιδηρόπουλο (του οποίου τα έχουν… φυλαγμένα από το περυσινό Ατρόμητος- ΑΕΚ). Αξίζει μάλιστα να αναφέρουμε ότι όλα αυτα, συμβαίνουν στο τέλος μιας εβδομάδας, όπου ο Πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Μέλο Περέιρα, στο σεμινάριο που έκανε στους διαιτητές της πρώτη κατηγορίας, επισήμανε ότι το VAR θα λειτουργεί κατά κύριο λόγο με Έλληνες διαιτητές. Μένει να φανεί, αν αυτή η δυσαρέσκεια από πλευράς ΠΑΟΚ, θα αλλάξει τη διάθεση του Περέιρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ