Με αυτή την τιμωρία κινδυνεύει ο Μελισσανίδης για την είσοδο στα αποδυτήρια (pic)

Με αυτή την τιμωρία κινδυνεύει ο Μελισσανίδης για την είσοδο στα αποδυτήρια (pic)

Δείτε τι ποινή προβλέπει ο ΚΑΠ για την είσοδο του Δημήτρη Μελισσανίδη στα αποδυτήρια των διαιτητών.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατέβηκε στο ημίχρονο του αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στα αποδυτήρια και διαμαρτυρήθηκε στον Στεφάν Κλόσνερ για τη διαιτησία του λέγοντάς του χαρακτηριστικά «Τα φάουλ είναι 11-2, δώσε και σε εμάς κανένα φαουλ».

Ο Ελβετός διαιτητής κατέγραψε το γεγονός στο φύλλο αγώνα όπου αναφέρει συγκεkριμένα:

«Καθώς πλησίαζα στα αποδυτήρια μας οι κύριοι Μελισσανίδης Δημήτριος και Παπαδόπουλος Ιωάννης με περίμεναν έξω από αυτά και άρχισαν να μου διαμαρτύρονται έντονα φωνάζοντάς μου «Δώσε και σε εμάς κανένα φάουλ. Τα δίνεις όλα στον ΠΑΟΚ». Κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας αυτής υπήρχαν 3 αστυνομικοί οι οποίοι καθόντουσαν πίσω από αυτούς τους δύο κυρίους και όχι ανάμεσά μας προστατεύοντάς μας. Μετά από αυτό μπήκαμε στα αποδυτήρια και οι δύο αναφερθέντες με ονοματεπώνυμο κύριοι μας ακολούθησαν και μπήκαν στα αποδυτήρια και συνέχισαν να διαμαρτύρονται. Κανείς από τους αστυνομικούς δεν προσπάθησε να τους σταματήσει να εισέλθουν. Αφού μπήκα στα αποδυτήρια έκατσα στον καναπέ και οι 2 κύριοι στεκόντουσαν από πάνω μου και συνέχισαν να διαμαρτύρονται έντονα. Κατά τη διάρκεια αυτού του γεγονότος ο 4ος διαιτητής προσπάθησε να μπει ανάμεσά μας για να με προστατεύσει και η προσπάθειά του διήρκεσε παραπάνω από 1 λεπτό. Κανένας αστυνομικός δεν προσπάθησε να μπει για να μας βοηθήσει».

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνα για είσοδο εξωδιοικητικών παραγόντων στα αποδυτήρια του διαιτητή ο Δημήτρης Μελισσανίδης κινδυνεύει με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους από έναν μέχρι 12 μήνες και πρόστιμο από 10.000 μέχρι 50.000 ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ