Οριστικά στη Ριζούπολη το Παναθηναϊκός – Ξάνθη

Οριστικά στη Ριζούπολη το Παναθηναϊκός – Ξάνθη

Επισπεύδονται οι εργασίες στο "Γεώργιος Καμάρας" ώστε να είναι έτοιμο το Σάββατο για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη. Μένει κλειστό το μοναδικό "πέταλο".

Στην προφανή λύση της Ριζούλης κατέληξαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού για το σαββατιάτικο (5/10) παιχνίδι με την Ξάνθη. Έτσι και αλλιώς, δεν είχαν πολλές επιλογές και σε συνεννόηση με τους ιθύνοντες της ΑΕΚ, συμφώνησαν με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Απόλλωνα για την παραχώρηση του γηπέδου.

Το «Γεώργιος Καμάρας» είναι σε χρήση και σε λειτουργία, οπότε η μοναδική παρέμβαση που απαιτείται είναι να περαστούν οπτικές ίνες προκειμένου να δουλέψει το σύστημα του VAR. Το συνεργείο που είναι υπεύθυνο έχει επισπεύσει τις εργασίες προκειμένου να προλάβει την ημέρα διεξαγωγής του παιχνιδιού.

Παράλληλα, οι υπεύθυνοι του Παναθηναϊκού κάνουν την αντιστοίχιση για τα εισιτήρια διαρκείας του ΟΑΚΑ και αναμένεται να τοποθετήσουν τους κατόχους στις θύρες κάτω από το στέγαστρο. Η απέναντι κεντρική εξέδρα θα ανοίξει για απλά εισιτήρια, ενώ το «πέταλο» αναμένεται να μείνει κλειστό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κόστος των μικρών παρεμβάσεων στη Ριζούπολη θα καλυφθεί από κοινού από τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Οι δύο ομάδες συγκατοικούν στο ΟΑΚΑ, όμως αναγκάζονται να ξεσπιτωθούν λόγω της συντήρησης στον χλοοτάπητα, οπότε αναζήτησαν μαζί μία κοινή λύση για να περιορίσουν την οικονομική ζημιά.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ