Κωνσταντίνου: «Πως να τα βάλω με τον Μαρινάκη;»

Κωνσταντίνου: «Πως να τα βάλω με τον Μαρινάκη;»

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου εξήγησε για ποιο λόγο απέσυρε τη μήνυση που είχε καταθέσει κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη, για όσα είχαν συμβεί στο ΔΣ της Superleague τον Φεβρουάριο του 2015.

Το λόγο που απέσυρε τη μήνυση κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη, εξήγησε ο Βασίλης Κωνσταντίνου. Μετά την έντονη κριτική που δέχτηκε για την υπαναχώρηση του, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρενέβη στην εκπομπή του Γιώργου Γεωργίου στον Real Fm και εξέφρασε τη γνώμη του.

Ο Κωνσταντίνου υποστήριξε ότι δεν υπήρχε κανένας ο οποίος θα επιβεβαιώσει τα λεγόμενα του για όσα συνέβησαν στο ΔΣ της Superleague στις 24 Φεβρουαρίου του 2015. Η απουσία μαρτύρων ήταν αυτή που ώθησε τον Κωνσταντίνου για να μην συνεχίσει τη δικαστική διαμάχη.

«Πως ο Βασίλης Κωνσταντίνου να τα βάλει με τον Μαρινάκη;» αναρωτήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Δεν υπήρχε κανένας μάρτυρας για να στηρίξει. Πως ο Βασίλης Κωνσταντίνου να τα βάλει με τον Μαρινάκη και να αποδείξει ότι είναι έτσι; Υπήρχαν μάρτυρες από την πλευρά του Ολυμπιακού που θα έλεγαν το αντίθετο. Υπήρχε ο κ. Αγραφιώτης που θα έλεγε το αντίθετο. Από τον Παναθηναϊκό δεν υπήρχε κανένας. Πολλά σάιτ και πολλοί δημοσιογράφοι έβγαλαν πράγματα τα οποία δεν ευσταθούν, εγώ σας παίρνω τηλέφωνο και σας λέω ότι είναι απαράδεκτο για έναν ποδοσφαιριστή πρώην και παράγοντα, μετά από 50 χρόνια ιστορίας να δημιουργούν τέτοιες εντυπώσεις. Είναι κρίμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ