ΠΑΟΚ: Προπονήθηκαν κανονικά Πέλκας, Βιεϊρίνια και Μπίσεσβαρ

ΠΑΟΚ: Προπονήθηκαν κανονικά Πέλκας, Βιεϊρίνια και Μπίσεσβαρ

Ο Αμπέλ Φερέιρα στη χθεσινή προπόνηση επικεντρώθηκε στην επιθετική λειτουργία του ΠΑΟΚ, ενώ είδε όλους τους παίκτες να προπονούνται κανονικά.

Στην διάσπαση μιας οργανωμένης άμυνας αλλά και στην αμυντική λειτουργία της ομάδος επικεντρώθηκε ο Αμπέλ Φερέιρα στη χθεσινή προπόνηση.

Παράλληλα, είδε με ικανοποίηση όλους τους παίκτες να γυμνάζονται σε κανονικούς ρυθμούς.

Αναλυτικά η ενημέρωσε της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Οι αναμετρήσεις στην Τρίπολη δεν ήταν ποτέ εύκολες. Κι ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για μία ακόμη δοκιμασία σ’αυτό τον τελευταίο αγώνα πριν τη διακοπή της Superleague για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι ποδοσφαιριστές του συνεχίζουν να δουλεύουν το αγωνιστικό τους πλάνο ώστε η ομάδα να συνεχίσει να παρουσιάζεται καλύτερη σε κάθε παιχνίδι και να συνδυάσει τις καλές εμφανίσεις με τ’ αποτελέσματα. Ο Πορτογάλος τεχνικός και οι συνεργάτες του στην προπόνηση της Τετάρτης (02.10) επικεντρώθηκαν στην ανάπτυξη σε συνθήκες επίθεσης κόντρα σε οργανωμένη άμυνα, αλλά και στην ανασταλτική λειτουργία.

Ο Δημήτρης Πέλκας μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στην αναμέτρηση με τον Άρη, ενώ κι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ γυμνάστηκε χωρίς ενοχλήσεις στην ποδοκνημική. Στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα την Τετάρτη (02.10) ήταν και ο Αντρέ Βιεϊρίνια.

Την Πέμπτη (03.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:15 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ