Γκίας Ζαχίντ: Ξανά σε θέση «10»

Γκίας Ζαχίντ: Ξανά σε θέση «10»

Ο Δώνης θα διατηρήσει τον Γκίας Ζαχίντ σε θέση επιθετικού μέσου, δίνοντας του τη δυνατότητα να ηγηθεί του Παναθηναϊκού και απέναντι στην Ξάνθη.

Η καταπληκτική εμφάνιση του Γκίας Ζαχίντ στη Νέα Σμύρνη, αγωνιζόμενος στη θέση που ξέρει περισσότερο από καμία άλλη αναμένεται να τον καθιερώσει εκεί και στα επόμενα παιχνίδια.

Ο Νορβηγός μέσος σημείωσε το γκολ της νίκης, κατέγραψε τις μισές από τις τελικές προσπάθειες του Παναθηναϊκού (6 από τις 12), ήταν πιο απειλητικός από κάθε άλλο παιχνίδι που τον έχουμε δει και ηγήθηκε των επιθετικών προσπαθειών της ομάδας του, αλλάζοντας προς το καλύτερο τη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας.

Ο Ζαχίντ εμφανίστηκε πιο απελευθερωμένος, πιο σίγουρος σε κάθε του ενέργεια, έμεινε μακριά από τα λάθη που έκανε σε προηγούμενα παιχνίδια, με αποκορύφωμα εκείνο με τον Άρη που χάρισε την μπάλα στον Φετφατζίδη για να κάνει εκείνος το 1-0 σαν σε… προπόνηση από τη μικρή περιοχή.

Στο παιχνίδι με την Ξάνθη ο Δώνης αναμένεται να χρησιμοποιήσει και πάλι το 4-2-3-1, με τον Ζαχίντ να παίρνει θέση ξανά πίσω από τον επιθετικό και τον Μπουζούκη να παραμένει στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής. Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, ο Κολοβός είναι υποψήφιος για να επιστρέψει στην ενδεκάδα και συγκεκριμένα στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής αντί του Μολό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ