Δημητριάδης: «Δεν κατάλαβε ο Μελισσανίδης ότι μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών»

Δημητριάδης: «Δεν κατάλαβε ο Μελισσανίδης ότι μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών»

Η ΑΕΚ απολογήθηκε για την είσοδο των Μελισσανίδη - Παπαδόπουλου στα αποδυτήρια των διαιτητών, υποστηρίζοντας πως δεν κατάλαβαν ότι έφτασαν μέσα και λέγοντας πως δεν υπήρχε κανένας δόλος. Εντός της ημέρας η απόφαση για την τιμωρία.

Στο πειθαρχικό όργανο της Super League εκδικάστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η υπόθεση της εισόδου των Δημήτρη Μελισσανίδη και Γιάννη Παπαδόπουλου στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου.

Όπως ειπώθηκε από τους δικηγόρους που τους εκπροσώπησαν, η είσοδος του Δημήτρη Μελισσανίδη στα αποδυτήρια του Ελβετού διαιτητή έγινε ασυναίσθητα, καθώς η διαμαρτυρία ξεκίνησε εκτός των αποδυτηρίων και ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ απλώς ακολούθησε τον διαιτητή που έμπαινε στα αποδυτήρια. Συνεπώς, σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, για την είσοδο δεν προκύπτει δόλος.

Ο Βασίλης Δημητριάδης, που κατέθεσε σαν μάρτυρας, ανέφερε πως υπήρχε αναβρασμός από τον κόσμο για τον διαιτητή και πως όταν τον συνάντησε στον διάδρομο του είπε ο ίδιος πως δε δίνει φάουλ στην ΑΕΚ και τα δίνει όλα στον ΠΑΟΚ. «Γύρισε και μου έδειξε κίτρινη κάρτα», υποστήριξε ο Δημητριάδης και συνέχισε λέγοντας πως ο Μελισσανίδης ήταν εκεί για να μιλήσει στους παίκτες.

«Ο Μελισσανίδης ήταν στα αποδυτήρια της ΑΕΚ και περίμενε τους ποδοσφαιριστές. Κάποιες φορές το κάνει, ειδικά σε μεγάλα παιχνίδια. Όλοι του έλεγαν για τα φάουλ και οι ποδοσφαιριστές ακόμα. Εκεί ο χώρος είναι ενιαίος και πέρασε ασυναίσθητα στο χώρο των αποδυτήριων του διαιτητή, αφού ξεκίνησε να συνομιλεί μαζί του απ’ έξω.

Όλο αυτό που περιγράφει ο διαιτητής δεν διήρκησε πάνω από 10-20 δευτερόλεπτα. Ο τέταρτος βρέθηκε ανάμεσα τους για να περάσει, όχι για να του χωρίσει. Ο Μελισσανίδης ήταν απόλυτα ευπρεπής. Εγώ ίσως να διαμαρτυρήθηκα πιο έντονα και πιστεύω ότι με αδίκησε», ανέφερε ο Δημητριάδης, που μίλησε και για την παρουσία του Παπαδόπουλου.

Ο Παπαδόπουλος ήταν μαζί με τον Μελισσανίδη. Είναι ένας φίλαθλος της ΑΕΚ και είναι κοντά στην ομάδα. Δεν ασκεί κάποιου είδους καθήκοντα απ’ όσο ξέρω. Πιστεύω ότι ο Μελισσανίδης δεν κατάλαβε καν ότι μπήκε στα αποδυτήρια γιατί ο χώρος είναι ενιαίος. Μπήκε ασυναίσθητα, κουβεντιάζοντας με τον Παπαδόπουλο και τον διαιτητή για την διαιτησία και τα φάουλ».

Η δικηγόρος Έλλη Ρίζου που εκπροσώπησε τον Δημήτρη Μελισσανίδη, είπε κατά την απολογία:
«Προκύπτει απ’ όλα τα έγγραφα και τις μαρτυρίες ότι η επαφή έγινε εκτός του χώρου των αποδυτηρίων. Δεν άνοιξε την πόρτα να μπει μέσα, να παραβιάσει το άβατο. Κανένα δόλο δεν είχε ο Μελισσανίδης να εισέλθει στον χώρο των αποδυτηρίων. Να κάνει τι; Αφού η συζήτηση με τον διαιτητή είχε ξεκινήσει απ’ έξω. Θα ήταν άδικο και παράλογο να τιμωρηθεί. Ελλείψει δόλου πρέπει να απαλλαγεί. Δεν διαταράχθηκε τίποτα».

Τον Γιάννη Παπαδόπουλο εκπροσώπησε ο δικηγόρος Χάρης Γρηγορίου που τόνισε από την πλευρά του πως δε συνδέεται με οποιαδήποτε διοικητική ή εξωδιοικητική σχέση με την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη και πως το μόνο τους κοινό είναι η αγάπη τους για την ΑΕΚ. Ανέφερε ότι ο πελάτης του έχει δηλώσει μεταμέλεια και πως πίστευε ότι δεν συντελείται κάποια παράβαση.

Η απόφαση του αθλητικού δικαστή θα εκδοθεί εντός της ημέρας και οι επαπειλούμενες ποινές είναι πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ