Ατρόμητος: Παραμένει αμφίβολος ο Βέλλιος για Βόλο

Ατρόμητος: Παραμένει αμφίβολος ο Βέλλιος για Βόλο

Ο Απόστολος Βέλλιος συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα, όντας εξαιρετικά αμφίβολος για το παιχνίδι της Κυριακής (6/10) με τον Βόλο εκτός έδρας.

Ο Ατρόμητος πέτυχε την πρώτη του νίκη την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στον Παναιτωλικό, με τον Γιάννη Αναστασίου και τους παίκτες του να φιλοδοξούν να δημιουργήσουν νικηφόρο σερί.

Ο Έλληνας τεχνικός είδε τον Απόστολο Βέλλιο να μην παίρνει μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης, με την παρουσία του απέναντι στον Βόλο να θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη. Επίσης, οι Περιστεριώτες ενημέρωσαν για την κλήση των διεθνών με τις «μικρές» Εθνικές ομάδες.

Η ενημέρωση του Ατρόμητου:

«Στο προπονητικό κέντρο βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης οι παίκτες του Ατρόμητου ενόψει του αγώνα της Κυριακής στο Βόλο με την ομώνυμη ομάδα.

Στο πρόγραμμα της προπόνησης που περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής έβαλαν όλοι οι παίκτες εκτός του Βέλλιου που έκανε ατομικό πρόγραμμα και αύριο θα εξεταστεί η κατάστασή του για το επερχόμενο ματς. Για αύριο είναι προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση.

*Οι Αλέξανδρος Κατράνης, Σπύρος Νάτσος και Γιώργος Νταβιώτης κλήθηκαν για τον αγώνα της Εθνικής Ελπίδων(U21) με την αντίστοιχη της Τσεχίας στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2021 (10 Οκτωβρίου, Mestsky stadion – Karvina, 18:00), καθώς και για το φιλικό με την Ουκρανία 14 Οκτωβρίου, Απ. Νικολαΐδης, 15:30).

Οι Χρήστος Μανδάς και Νίκος Αθανασίου κλήθηκαν από την εθνική Νέων (U19) για τα δύο φιλικά παιχνίδια με την Ουκρανία.

Τέλος χρόνο συμμετοχής πήρε στη φιλική νίκη της Εθνικής Παίδων(U17) εναντίον της αντίστοιχης της Κύπρου με 3-1, ο Θανάσης Καραμάνης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ