Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Η ΕΟΚ ζητά να μπει περισσότερος κόσμος στην Πάτρα για το ματς με τον Ολυμπιακό Β΄. Για το καλό του αθλήματος, βεβαίως βεβαίως...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αγιά Σοφιά: Καθυστέρηση λόγω… Περιφέρειας

Η ΑΕΚ με επιστολή της, εξέφρασε τα παράπονα της στην Περιφέρεια Αττικής και τον Γιώργο Πατούλη για την καθυστέρηση των έργων στη Νέα Φιλαδέλφεια

Αγιά Σοφιά: Καθυστέρηση λόγω… Περιφέρειας | to10.gr

Το έργο της Αγιας-Σοφιάς προχωράει με γοργούς ρυθμούς και η ΑΕΚ βρίσκεται εντός του χρονοδιαγράμματος που είχε θέσει σχετικά με την ολοκλήρωση των εργασιών. Πλέον το γήπεδο έχει πάρει μορφή και φαίνεται πως οι φίλοι της Ένωσης μετρούν αντίστροφα για να επιστρέψουν στην ιστορική τους έδρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ανέγερση του γηπέδου έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που πλέον η ΑΕΚ περιμένει την Περιφέρεια Αττικής για να προχωρήσει στο τελικό στάδιο η ολοκλήρωση του έργου και να μπει στην τελική ευθεία η επιστροφή των κιτρινόμαυρων.

Όμως στην Ένωση ξεκαθαρίζουν πως από την ημέρα που ανέλαβε την Περιφέρεια Αττικής ο Γιώργος Πατούλης και διαδέχθηκε την Ρένα Δούρου, δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη και όλα έχουν μείνει στάσιμα. Συγκεκριμένα, έχει παρατηρηθεί καθυστέρηση βασικών λεπτομερειών για να τρέξουν και οι συνοδευτικές εργασίες.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με επιστολή της μάλιστα εκφράζει την ανησυχία της στην Περιφέρεια Αττικής για την κωλυσιεργία που υπάρχει στα συνοδευτικά πλην όμως απαραίτητα έργα για το νέο της γήπεδο.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν επέλθει η αλλαγή στην διοίκηση της Περιφέρειας είχαν ολοκληρωθεί από την διοίκηση της Ρένας Δούρου όλες οι τυπικές διαδικασίες, τόσο για να προχωρήσει το έργο της υπογειοποίησης, όσο και η χορήγηση σε τρεις φάσεις, του ποσού με το οποίο επιδοτεί η Περιφέρεια, την κατασκευή μέρους του γηπέδου.

Ο Γιώργος Πατούλης στις 2 Ιουλίου, πριν αναλάβει καθήκοντα, είχε επισκεφθεί το εργοτάξιο και είχε κάνει δηλώσεις στήριξης του έργου, ωστόσο έκτοτε δεν υπάρχει καμία πρόοδος. Η ΑΕΚ με την επιστολή της επικαλείται το «ούτε μία ημέρα χαμένη από την πλευρά Πατούλη», γι’ αυτό του ζητούν να προχωρήσει σε προσωπικές ενέργειες και να τελειώσει τα ζητήματα που έχουν τεθεί για να προχωρήσει το έργο.

Τα λόγια του Πατούλη πριν αναλάβει κι επίσημα τα καθήκοντα του:

«Η σημερινή μου παρουσία έχει στόχο να σηματοδοτήσει ότι δεν θέλουμε να χάσουμε ούτε μέρα από το να υλοποιήσουμε τις υποσχέσεις της Περιφέρειας σε οποιοδήποτε σημαντικό και υπολοποιήσιμο έργο όπως είναι αυτό…»

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από