Τουρσουνίδης: «Θα ξεπεράσει τον Πρίγιοβιτς ο Σφιντέρσκι»

Τουρσουνίδης: «Θα ξεπεράσει τον Πρίγιοβιτς ο Σφιντέρσκι»

Σίγουρος πως ο Κάρολ Σφιντέρσκι μπορεί να ξεπεράσει τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τουρσουνίδης.

Ο Γιώργος Τουρσουνίδης μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και μεταξύ άλλων τόνισε πως ο Κάρολ Σφιντέρσκι μπορεί να ξεπεράσει τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε σίγουρος στις δηλώσεις του, αφού είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την επιθετική συγκομιδή του Πολωνού επιθετικού.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σφιντέρσκι σε 273 λεπτά συμμετοχής τη φετινή σεζόν έχει προλάβει να πετύχει τέσσερα γκολ και όλα μέσα από την περιοχή, αποδεικνύοντας πως πρόκειται για φορ ολκής που «μυρίζει» το γκολ.

Ο Πολωνός μάλιστα έχει εφτά τελικές προσπάθειες, εκ των οποίων οι τέσσερις «έγραψαν». Τέσσερα στα εφτά, που σημαίνει 57%. Και συνολικά σε 19 τελικές προσπάθειες έχει 8 γκολ στο πρωτάθλημα, έχοντας κάνει ήδη τον Πρίγιοβιτς να ξεχαστεί…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τουρσουνίδη:

Για το αν ο Σφιντέρσκι μπορεί να ξεπεράσει τον Πρίγιοβιτς:

«Έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά οι δύο ποδοσφαιριστές. Ο Πρίγιοβιτς έχει πολύ περισσότερες παραστάσεις και εμπειρίες, έχει μια εκπληκτική προσφορά στον ΠΑΟΚ τόσο με το σκοράρισμα όσο και την εν γένει παρουσία του. Από την άλλη, ο Σφιντέρσκι όποτε αγωνίζεται έχει το γκολ. Είναι και αυτός ένας δεινός σκόρερ.

Είναι ένας «στρατιώτης» της ομάδας, ένα παιδί που είναι παρών είτε παίζει 5 είτε 90 λεπτά. Είναι δύο πολύ καλοί αλλά και διαφορετικοί ποδοσφαιριστές.

Ο Πρίγιοβιτς είναι φορ περιοχής λόγω σωματότυπου ενώ ο Σφιντέρσκι είναι ένα παίκτης και περιφερειακός αλλά έχει πολύ εύκολα το γκολ. Ο Πολωνός έχει τα προσόντα να ξεπεράσει τον Πρίγιοβιτς και το δείχνει η παρουσία του στο γήπεδο. Βάζει γκολ, είναι δραστήριος και αποκτήσει εμπιστοσύνη στον εαυτό του μέσω από τις συμμετοχές, μπορεί να τον ξεπεράσει. Και οι δύο προσπαθούν για το καλύτερο».

Για το αν ήθελε τον Πρίγιοβιτς πίσω στον ΠΑΟΚ:

«Εννοείται πως θα τον ήθελα. Κάθε ομάδα που έχει μεγάλους στόχους σαν τον ΠΑΟΚ θέλει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Νομίζω ότι ο Πρίγιοβιτς έχει θέση στον ΠΑΟΚ, αν και δεν ξέρω τι συμβαίνει με την ομάδα του στην Αραβία και αν θέλει να γυρίσει.

Όταν υπάρχουν πολλές επιλογές αυτό είναι καλό για τον προπονητή. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον Ακπομ που είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Ίσως τώρα να μη βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αλλά σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να βρίσκεται στο περιθώριο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ