ΠΑΟΚ: Η ανησυχία του Φερέιρα ενόψει Τρίπολης

ΠΑΟΚ: Η ανησυχία του Φερέιρα ενόψει Τρίπολης

Ο ΠΑΟΚ έχει δύσκολη εκτός έδρας αποστολή κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, με τον Άμπελ Φερέιρα να προβληματίζεται ιδιαίτερα για μια απρόβλεπτη παράμετρο της αναμέτρησης.

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Θ. Κολοκοτρώνης την Κυριακή (5/10 και ώρα 15:15), σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ματς της αγωνιστικής.

Ο Δικέφαλος του Βορρά προετοιμάζεται πυρετωδώς για το ματς αυτό, με το ενδεχόμενο στραβοπατήματος να είναι απαγορευτικό καθώς σε τέτοια περίπτωση η απόσταση από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό αναμένεται να μεγαλώσει.

Ο Άμπελ Φερέιρα είναι ικανοποιημένος από την κατάσταση των παικτών του και σε ομιλία του, ζήτησε να βγάλουν στο γήπεδο αυτά που δούλεψαν όλη την εβδομάδα, τονίζοντας πως σημεία κλειδιά είναι ο έλεγχος του ρυθμού, η αποφυγή λαθών στη μεσαία γραμμή και το σωστό διάβασμα του παιχνιδιού.

Ωστόσο ο Πορτογάλος τεχνικός ανησυχεί για το μοναδικό πράγμα που δεν μπορεί να ελέγξει. Τον καιρό της Τρίπολης, που ως γνωστόν είναι από τους χειρότερους στην Ελλάδα. Χαρακτηριστικό είναι πως η ΕΜΥ δίνει βροχές στην περιοχή όλο το Σαββατοκύριακο, γεγονός που σημαίνει πως το γήπεδο θα είναι ιδιαίτερα βαρύ και θα δυσκολέψει τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ