Γκαγκάτσης: «Ημέρα πένθους για τον ΠΑΟΚ, ποτέ ξανά άλλη τραγωδία»

Γκαγκάτσης: «Ημέρα πένθους για τον ΠΑΟΚ, ποτέ ξανά άλλη τραγωδία»

Το δικό του μήνυμα για την ημέρα μνήμης των έξι αδικοχαμένων φιλάθλων του ΠΑΟΚ θέλησε να στείλει ο αντιπρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης.

Ημέρα μνήμης για τα έξι παιδιά που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη είναι η σημερινή (5/10), με τον ΠΑΟΚ να αποτίει φόρο τιμής στα θύματα του μοιραίου δυστυχήματος.

Εκπρόσωπος του «Δικέφαλου του Βορρά» ήταν ο Μάκης Γκαγκάτσης, καθώς ο Ιβάν Σαββίδης δε μπορούσε να παραστεί στο μνημόσυνο, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα για τον χαμό των έξι παιδίων, τονίζοντας πως αποτελεί μια τραγωδία η οποία δεν πρέπει να επαναληφθεί ποτέ.

«Είναι μέρα πένθους για τον ΠΑΟΚ και ολόκληρο τον ελληνικό αθλητισμό. Είμαστε εδώ, όπως κάθε χρόνο, για να τιμήσουμε τη μνήμη των παιδιών που έχασαν τη ζωή τους. Ευχόμαστε να μην υπάρξει ποτέ ξανά άλλη τραγωδία σε όλους τους συλλόγους» ήταν τα λόγια του.

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ανέφερε: «Είναι μια ημέρα λύπης και μνήμης για τον ΠΑΟΚ. Αν και πέρασαν 20 χρόνια από το τραγικό συμβάν το θυμόμαστε σαν χθες.

Τα λόγια είναι περιττά όταν χάνονται παιδιά που σήμερα θα ήταν με τις οικογένειές τους. Δεν μπόρεσαν καν να ξεκινήσουν τη ζωή τους. Είναι χρέος μας να τους θυμόμαστε πάντα. Οι νεκροί πεθαίνουν όταν τους ξεχάσεις. Εμείς δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ».

Παράλληλα, λόγο στην ομιλία του είχε και ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ο οποίος τόνισε: «Είναι μεγάλος ο πόνος όταν κάνουμε κηδεία ή τρισάγιο σε παιδί που έφυγε σε νεαρή ηλικία, σε άνθρωπο που προηγήθηκε του γονιού του στον τάφο.

Παιδιά μου, να προσέχετε τους εαυτούς σας και μη μας πικραίνετε. Τα παιδιά που έφυγαν θα τα θυμόμαστε και θα τα τιμάμε. Έφυγαν μια ιδέα, αγάπησαν κάτι παραπάνω από τους εαυτούς τους και αυτό σημαντική νίκη για τον άνθρωπο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ