Με Μάνο, αλλά χωρίς Μεγιάδο η αποστολή του ΟΦΗ

Με Μάνο, αλλά χωρίς Μεγιάδο η αποστολή του ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αυριανή αναμέτρηση με τον ΟΦΗ (17:15), με τον Γιώργο Σίμο να ανακοινώνει την αποστολή, στην οποία βρίσκονται ο Μάνος και ο Βαζ, αλλά όχι και ο Μεγιάδο.

Ο ΟΦΗ υποδέχεται την Κυριακή (17:15) τον Πανιώνιο στο «Γεντί Κουλέ», με τους Κρητικούς να θέλουν να συνεχίζουν την εκπληκτική πορεία στο πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του Γιώργου Σίμου, ολοκληρώσαν την απογευματινλη προπόνηση, με τον Γιώργο Σίμο να ανακοινώνει τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν την αποστολή. Σε αυτήν δεν περιλαμβάνεται ο Μεγιάδο, αλλά βρίσκονται κανονικά οι Δημήτρης Μάνος και Ρικάρντο Βαζ.

Η ενημέρωση του ΟΦΗ:

Με προπόνηση που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (5/10) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (6/10, 17:15) με τον Πανιώνιο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Felipe Souza, ενώ οι Miguel Mellado και Παναγιώτης Δεληγιαννίδης έκαναν θεραπεία.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση με ασκήσεις κινητικότητας και ευλυγισίας. παιχνιδια αντίδρασης και αγωνιστικο παιχνίδι.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκαν τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το ματς με τον Πανιώνιο. Αυτοί είναι οι: Σωτηρίου, Δερμιτζάκης, Γουάιλι, Μαρινάκης, Μπράουν, Νάστος, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Κουτρουμπής, Σακόρ, Στάικος, Νέιρα, Ναμπί, Τσιλιανίδης, Βαζ, Ντίνας, Σεμέδο, Φιγκεϊρέδο, Μάνος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ