Τα στατιστικά του Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ

Τα στατιστικά του Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ

Οι αριθμοί του Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ μέσα από τα... μάτια της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Λίγες ώρες πριν από την πάντα επικίνδυνη έξοδο στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δημοσίευσε κάποια πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία από τις προηγούμενες αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων.

Αναλυτικά:

«Το paokfc.gr σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης της 6ης αγωνιστικής της Super League 2019-20 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το background του αγώνα και την προϊστορία του Δικεφάλου κόντρα στους Αρκάδες, λίγες ώρες πριν την σέντρα του αγώνα.

#3 νίκες και μια ισοπαλία μετρά στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ο ΠΑΟΚ. Αυτά αφορούν την περσινή σεζόν που συναντήθηκαν και για τις δύο εγχώριες διοργανώσεις, ενώ συνολικά στις εννέα τελευταίες συναντήσεις των δύο ομάδων ο Δικέφαλος μετρά μόνο μια ήττα και αυτή στις καθυστερήσεις στο επεισοδιακό παιχνίδι της σεζόν 2017-18 με το 3-2, που είναι και η τελευταία του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

#Στα εννέα τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων, ο απολογισμός είναι επτά νίκες για τον ΠΑΟΚ, μια ήττα την σεζόν 2017-18 και μια αδιάφορη ισοπαλία πέρσι για το Κύπελλο Ελλάδος, αφού ο ΠΑΟΚ είχε πάρει σκορ πρόκρισης (2-0) από το πρώτο ματς της Τούμπας.

#12 αναμετρήσεις έχει δώσει ο ΠΑΟΚ στην Τρίπολη για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με τον Αστέρα και ο απολογισμός του είναι τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και επτά ήττες. Στις τρεις από τις τέσσερις πρώτες αναμετρήσεις του με την ομάδα της Αρκαδίας σημείωσε τη μια νίκη και τις δύο ισοπαλίες.

#Από τις 11 Σεπτεμβρίου 2010 και έπειτα ακολούθησε τον Δικέφαλο μια αρνητική παράδοση με πέντε διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα, η οποία έσπασε στις 19 Σεπτεμβρίου 2016 για το πρωτάθλημα με τη νίκη 2-1 χάρη στα δύο γκολ του Κουλούρη (22’, 24’).

#10 ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έχουν σκοράρει στην Τρίπολη κατά του Αστέρα για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (Φωτάκης – Αναστασάκος – Κονσεϊσάο – Αθανασιάδης – Πέλκας – Κουλούρης – Κάμπος – Πρίγιοβιτς – Βιεϊρίνια – Μαουρίσιο ). Ο Στέφανος Αθανασίάδης είχε σκοράρει ακόμη και στις 22 Μαΐου 2013 για τα Play Offs.

#2 φορές δίχτυα στο ίδιο παιχνίδι έχουν βρει τρεις ποδοσφαιριστές στις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Κουλούρης ξεκίνησε το σερί τον Σεπτέμβριο του 2016 με δύο τέρματα στην Αρκαδία. Συνέχισε ο Μανιάς του Αστέρα μέσα στην Τούμπα στο 3-2 υπέρ του Δικεφάλου, ενώ στο πρώτο γύρο της σεζόν 2017-18 ο Μαουρίσιο ήταν εκείνος που βρήκε δίχτυα και τις δύο φορές στο 2-0 υπέρ του ΠΑΟΚ στην Τούμπα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ