Φερέιρα: «Σημαντική νίκη για εμάς, έχουμε θέμα στις στατικές φάσεις»

Φερέιρα: «Σημαντική νίκη για εμάς, έχουμε θέμα στις στατικές φάσεις»

Ο Αμπέλ Φερέιρα στάθηκε στην σημαντικότητα της σημερινής νίκης για τον ΠΑΟΚ, ενώ επισήμανε πως η ομάδα συνεχίζει να έχει προβλήματα στις στατικές φάσεις.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Αστέρα Τρίπολης και επέστρεψε στις νίκες μετά τις δύο σερί ισοπαλίες με ΑΕΚ (εκτός) και Άρη (εντός).

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Αμπέλ Φερέιρα μίλησε στην κάμερα της Nova τονίζοντας πως έμεινε ευχαριστημένος καθώς ο Δικέφαλος πήρε μία πολύ σημαντική νίκη, ενώ επισήμανε το πρόβλημα που συνεχίζει να έχει η ομάδα στις στατικές φάσεις.

Αρχικά είπε: «Συγχαρητήρια στους οπαδούς μας που μας ακολούθησαν για άλλη μια φορά αλλά και στους παίκτες μου για την προσπάθεια, ήταν σημαντική νίκη για μας.

Επίσης να πω κάτι για την άλλη ομάδα πιστεύω ότι αδικείται από τη βαθμολογία τουλάχιστον με τα παιχνίδια που έχω δει παίζει κάλο ποδόσφαιρο βγάζει φάσεις είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν τα αποτελέσματα, σήμερα μας δυσκόλεψε πολύ».

«Συνεχίζουμε να έχουμε θέμα στις στατικές φάσεις το δουλεύουμε αυτό το κομμάτι και στο επόμενο παιχνίδι θα δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό.

Θεωρώ ότι στο α΄ ημίχρονο παίξαμε καλά μπορούσαμε να χουμε μεγαλύτερο προβάδισμα του ενός τέρματος, στο β΄ ημίχρονο μας πίεσαν ωστόσο δείξαμε προσήλωση και μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη», πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ