Περιμένει τις εξετάσεις ο Χατζηθεοδωρίδης

Περιμένει τις εξετάσεις ο Χατζηθεοδωρίδης

Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαγνωστεί ο βαθμός της θλάσης του. Ανεβάζει ρυθμούς στη διακοπή ο Φάουστο Τιένθα.

Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης αποχώρησε τραυματίας από το «Γεώργιος Καμάρας», όταν στο 50′ ένιωσε πόνους μετά από ένα σπριντ που πραγματοποίησε. Ο 22χρονος αριστερός μπακ-χαφ υπέστη μυϊκό τραυματισμό και αντικαταστάθηκε από τον Χοσέ Περέα.

Την Κυριακή ο Χατζηθεοδωρίδης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου το ιατρικό επιτελείο να εκτιμήσει τη ζημιά. Τα αποτελέσματα αναμένεται να γνωστοποιηθούν μέχρι το πρωί της Δευτέρας.

Το θετικό για τον Χατζηθεοδωρίδη είναι ότι μεσολαβεί η διακοπή του πρωταθλήματος, οπότε θα έχει την ευκαιρία να αποθεραπευτεί. Βέβαια, όλα θα εξαρτηθούν από τον βαθμό της θλάσης.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι την Κυριακή 20 Οκτωβρίου και στο μεσοδιάστημα, ο Χατζηθεοδωρίδης θα προσπαθήσει να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Δώνη.

Στο μεταξύ, ο Φάουστο Τιένθα θα δοκιμάσει να προπονηθεί σε πιο έντονους ρυθμούς, ώστε σταδιακά να ενσωματωθεί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού.

Ο Ισπανός αμυντικός χαφ θέλει να προλάβει το παιχνίδι του Περιστερίου, αλλά ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος του. Θα τα κατάφερνε εάν δεν είχε εμφανίσει φλεγμονή στη μέση πριν λίγες μέρες, η οποία τον ανάγκασε να χαμηλώσει την ένταση του προγράμματος του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ