Χιμένεθ: «Με ανησυχεί η βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας μου»

Χιμένεθ: «Με ανησυχεί η βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας μου»

Αρκετά ευχαριστημένος έμεινε με την εμφάνιση του Αστέρα Τρίπολης ο Μπόρχα Χιμένεθ, παρά την ήττα από τον ΠΑΟΚ. Ο τεχνικός των Αρκάδων μίλησε για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του, αλλά και την παρουσία της έως τώρα στο πρωτάθλημα, ενώ σχολίασε τα λόγια του Αμπέλ Φερέιρα.

Ο Μπόρχα Χιμένεθ έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας του, παρά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη με 2-1.

Ο τεχνικός των Αρκάδων μίλησε για την εμφάνιση των παικτών του κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά», για την μέχρι τώρα πορεία στο πρωτάθλημα, ενώ σχολίασε και τις δηλώσεις του αντίπαλου προπονητή, Αμπέλ  Φερέιρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπόρχα Χιμένεθ στην κάμερα της NOVA:

 Για τις δηλώσεις του Αμπέλ Φερέιρα σχετικά με τον τρόπο παιχνιδιού του Αστέρα:«Ευχαριστώ τον κ. Φερέιρα για αυτά που είπε για την ομάδα μου και μου αρέσει πολύ όταν κάποιος αναγνωρίζει αυτό το στυλ παιχνιδιού».

Για την εικόνα της δικής του ομάδας: «Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου. Σε κάποια σημεία, είχαμε τον έλεγχο του αγώνα αλλά τελικά δεν καταφέραμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για τις λίγες ευκαιρίες του παιχνιδιού: «Σε οποιαδήποτε σέντρα στην περιοχή, δημιουργήσαμε κίνδυνο. Ο ΠΑΟΚ είχε δύο σουτ εντός της περιοχής μας και πέτυχε δύο γκολ».

Για την βαθμολογική θέση του Αστέρα Τρίπολης: «Με ανησυχεί ιδιαίτερα η βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας μου, όμως στις πρώτες αγωνιστικές παίξαμε με τις πέντε πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ