Κρέσπο: «Κάναμε δώρο στον Αστέρα το γκολ»

Κρέσπο: «Κάναμε δώρο στον Αστέρα το γκολ»

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Αστέρα στην Τρίπολη και έκανε ειδική αναφορά στο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του.

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε ένα σημαντικό διπλό στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα με 2-1, όμως ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο σε δηλώσεις του στάθηκε στην αντίδραση που είχε ο Δικέφαλος του βορρά στη φάση του τέρματος των γηπεδούχων.

Συγκεκριμένα, ο σέντερ μπακ του ΠΑΟΚ τόνισε ότι ήταν δώρο στον Αστέρα το τέρμα αυτό, ενώ μίλησε και για τον Αμπέλ Φερέιρα και στο αν έχει αφομοιώσει η ομάδα το πλάνο του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δύσκολο ματς, ελέγξαμε το παιχνίδι μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ήμασταν συμπαγείς, δεν δεχθήκαμε φάση. Ήταν σαν να κάναμε ένα δώρο στον Αστέρα στο γκολ που πέτυχε. Πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι. Δεν μπορείς να χάνεις τον παίκτη σου στο man to man. Δεχθήκαμε το γκολ, είναι ένα ατομικό μαρκάρισμα, μπορεί να γίνει το λάθος και είναι κάτι που πρέπει να το διορθώσουμε.

Για το αν έχουν αφομοιώσει το πλάνο του Φερέιρα: «Ισχύει αυτό. Από την αρχή καταλαβαίναμε τι θέλει ο προπονητής, είμαστε στο σωστό δρόμο και έχουμε χρόνο για να γίνουμε καλύτεροι, αλλά η ομάδα καταλαβαίνει τον προπονητή και κάθε ημέρα θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ