Παναθηναϊκός: Βγαίνει – ξανά – στην αγορά για εξτρέμ

Παναθηναϊκός: Βγαίνει – ξανά – στην αγορά για εξτρέμ

Ο Παναθηναϊκός πήρε τρεις εξτρέμ το καλοκαίρι, αλλά οι συνθήκες που διαμορφώνονται τον στέλνουν και πάλι στο ψάξιμο εν όψει Ιανουραρίου.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης είναι στον… αέρα. Οι πιθανότητες να αγωνιστεί ξανά στον Παναθηναϊκό είναι λίγες. Εκείνες να παραμείνει στο ρόστερ και τη νέα χρονιά ελάχιστες.

Ο Γιοάν Μολό με τη συμπεριφορά του θέτει εαυτόν εκτός σχεδίων του Δώνη, τουλάχιστον προς ώρας. Αν δε διορθώσει τη συμπεριφορά του στις προπονήσεις και αν συνεχίσει να έχει αντιδράσεις παρόμοιες με εκείνη της περασμένης Παρασκευής, είναι πιθανό να αποχαιρετήσει πρόωρα τον Παναθηναϊκό.

Ο Ούφε Μπεκ μία παίζει και… πέντε κάθεται. Με πολλά προβλήματα τραυματισμού έως τώρα, έχει αγωνιστεί μόλις 27 λεπτά όλα κι όλα (στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό) επιβεβαιώνοντας όλα όσα τον συνόδευαν όταν ήρθε στην ομάδα. Πως είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς.

Και ο Δημήτρης Κολοβός, μία από τις πιο σημαντικές μεταγραφές του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι που πέρασε, δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει ούτε στο ελάχιστο. Εξαφανισμένος στο γήπεδο, είτε παίζοντας στο πλάι, είτε στον άξονα. Είτε παίζοντας στη φυσική του θέση, είτε ως φορ όπως συνέβη με την Ξάνθη, δεν έχει καταφέρει να δείξει το παραμικρό απ’ όσα αξίζει.

Ο Παναθηναϊκός των 5-6 εξτρέμ, αν υπολογίσουμε πως εκεί χρησιμοποιείται και ο Χατζηθεοδωρίδης, αλλά και ο Μπουζούκης, ξαφνικά… μένει κενός σε μια θέση που – υποτίθεται πως – ήταν γεμάτος. Λόγω κακών επιλογών; Λόγω συγκυριών; Λόγω ντεφορμαρίσματος; Όποιος κι αν είναι ο λόγος, το σίγουρο είναι πως οι πράσινοι πονάνε και εκεί.

Όλα αυτά τους φέρνουν να θέτουν από τώρα κάποιες προτεραιότητες όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ιανουαρίου. Κι ας είναι ακόμα Οκτώβριος. Άλλωστε δεν μπορούν να αλλάξουν πολλά πράγματα. Δύσκολα θα γυρίσει το θέμα του Χατζηγιοβάνη, δύσκολα θα γίνει κάποιος… άλλος ο Μολό, δύσκολα θα πάψει να έχει θέματα ο Μπεκ.

Οι λύσεις είτε του Μπουζούκη, είτε του Ζαχίντ στα άκρα αποτελούν… μπαλώματα, αφού κανείς απ’ τους δύο δεν μπορεί να βοηθήσει επί της ουσίας όταν αγωνίζεται στο πλάι και η φυσική τους θέση είναι στον άξονα.

Ο Παναθηναϊκός θα ψάξει και πάλι στην αγορά για να βρει εξτρέμ που θα μπορεί να πάει στο ένας εναντίον ενός, που θα πατάει περιοχή, που θα σκοράρει, που θα ανοίγει τις αντίπαλες άμυνες. Πως θα τον βρει με τα πενιχρά οικονομικά του; Ίσως εξοικονομώντας χρήματα από την αποχώρηση άλλου ή άλλων που βρίσκονται τώρα στο ρόστερ.

Κι αν ο Δώνης βρίσκεται στον πάγκο μέχρι τότε, δεδομένα θα πάρει… πάνω του τη συγκεκριμένη μεταγραφή. Όπως έκανε με αυτές του Ζαχίντ και του Σένκεφελντ, που αποτελούσαν δικές του επιλογές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ