Ολυμπιακός : Κάκωση ο Τσιμίκας και σύσπαση στον προσαγωγό ο Ποντένσε

Ολυμπιακός : Κάκωση ο Τσιμίκας και σύσπαση στον προσαγωγό ο Ποντένσε

Κώστας Τσιμίκας και Ντάνιελ Ποντένσε έγιναν αναγκαστική αλλαγή στο ματς με τον Άρη και ο Έλληνας μπακ έχει υποστεί μια κάκωση, ενώ ο Πορτογάλος μια σύσπαση στον προσαγωγό, με την κατάσταση τους ωστόσο να επανεκτιμάται κι αύριο.

Ο Ολυμπιακός πήρε μια πολύ σημαντική νίκη στο Κλεάνθης Βικελίδης επί του Άρη με 2-1 και παρέμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος μετά και από την 6η αγωνιστική.

Η νίκη ωστόσο στη Θεσσαλονίκη ήταν «πύρρειος» για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, καθώς ο Πορτογάλος είδε τους Ντάνιελ Ποντένσε και Κώστα Τσιμίκα να γίνονται αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών.

Ο Πορτογάλος βγήκε στο πρώτο ημίχρονο λόγω ενοχλήσεων με τον Σουντανί να μπαίνει στη θέση του, ενώ στο δεύτερο μέρος ήταν η σειρά του Τσιμίκα να αποχωρήσει, τη θέση του οποίου πήρε ο Τοροσίδης.

Σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις ο Έλληνας μπακ έχει υποστεί μία κάκωση οσφυϊκής μοίρας, ενώ από την άλλη ο Ποντένσε έχει σύσπαση στον προσαγωγό του, όμως η κατάσταση και των δύο ποδοσφαιριστών θα επανεκτιμηθεί και αύριο, με τον Πορτογάλο ωστόσο να μην έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγω της διακοπής για τις εθνικές.

Αντίθετα ο Τσιμίκας έχει κληθεί από τον Φαν’τ Σιπ για τα ματς της Εθνικής, όμως θα γίνει εκτίμηση ξανά τη Δευτέρα για το αν θα είναι παρών με τη γαλανόλευκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ