Μπουχαλάκης: «Αντιδράσαμε πολύ καλά, ήμασταν αποφασισμένοι από την αρχή»

Μπουχαλάκης: «Αντιδράσαμε πολύ καλά, ήμασταν αποφασισμένοι από την αρχή»

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη, τονίζοντας ότι οι ερυθρόλευκοι ήταν αποφασισμένοι από την αρχή και ότι έδειξαν πολύ σωστή αντίδραση μετά το 1-0.

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μετά το τέλος του ματς με τον Άρη και τη νίκη του Ολυμπιακού στάθηκε στην αντίδραση των ερυθρόλευκων μετά το 1-0 των κίτρινων.

Ο Έλληνας μέσος τόνισε στη Nova οι Πειραιώτες αντέδρασαν πολύ σωστά μετά το γκολ των γηπεδούχων και διαχειρίστηκαν έξυπνα το αποτέλεσμα για να φτάσουν σε μια πολύ σημαντική νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αντιδράσαμε πολύ καλά. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ καλό αντίπαλο και ήμασταν αποφασισμένοι από την αρχή. Αντιδράσαμε σωστά και διαχειριστήκαμε το αποτέλεσμα χωρίς δυσκολία.

Ξέρουμε τις δυνατότητες της ομάδας μας. Έχουμε εμπιστοσύνη στα πόδια μας. Παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αντιδράσαμε σωστά σήμερα.

Το ρόστερ είναι έτσι φτιαγμένο ώστε να ανταπεξέλθει στη δύσκολη συνέχεια που έχουμε μπροστά μας. Όλα τα παιδιά είναι σημαντικά και θα βοηθήσουν».

Για το γεγονός πως στο δεύτερο ημίχρονο έμειναν πιο πίσω: «Πρώτος μας στόχος ήταν να κρατήσουμε το προβάδισμα στο σκορ και πιστεύαμε ότι θα βρίσκαμε χώρους στην αντεπίθεση για να απειλήσουμε»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ