Ευαγγέλου: Το αγαπημένο παιδί του Περέιρα… γούρι του ΠΑΟΚ

Ευαγγέλου: Το αγαπημένο παιδί του Περέιρα… γούρι του ΠΑΟΚ

Ο διαιτητής φαινόμενο της φετινής Σούπερ Λιγκ 1 που όταν δεν πατά χορτάρι είναι στο VAR. Στα ματς του ΠΑΟΚ .

Το όνομα του Άγγελος Ευαγγέλου. Φέρελπις της ελληνικής διαιτησίας που έκανε «όνομα» σε εκείνο το περίφημο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-1 με το πέναλτι έξω από την περιοχή υπέρ του Εμάνουελ Ινσούα, τον Μάρτη του 2018.

Ο ίδιος που Νοέμβρη του 2018, είχε κάνει άνω-κάτω το ματς Ατρόμητος-Ολυμπιακός 1-2 (κρίθηκε στο 94΄με γκολ του Βούκοβιτς) με τους Ερυθρόλευκους να έχουν φρικτά παράπονα για τη διαιτησία του.

Σημειώστε κάπου αυτό το όνομα. Διότι έχει αξία «στατιστική». Και όπως φαίνεται αποτελεί και καλό «φενγκ σούι» για τον νταμπλούχο ΠΑΟΚ. Σήμερα στην Τρίπολη ήταν η τρίτη φορά σε έξι αγωνιστικές που ο συγκεκριμένος διαιτητής ήταν υπεύθυνος VAR σε ματς του Δικεφάλου του Βορρά. Προηγήθηκαν εκείνα με τον Παναιτωλικό στην πρεμιέρα και με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι!

Πρέπει να τον έχει σε πολύ μεγάλη υπόληψη τον συγκεκριμένο ο Μέλο Περέιρα. Διότι δεν εξηγείται αλλιώς ότι ως τώρα δεν έχει χάσει… μεροκάματο. Και στις έξι αγωνιστικές «μάχιμος». Ήταν VAR και στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Και ήταν πρώτος διαιτητής στις αναμετρήσεις Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και Πανιώνιος-Παναθηναϊκός.

Τι συνέβη σήμερα με το VAR στην Τρίπολη; Η εικόνα μιλά από μόνη της.

Αξίζει όμως μιας και κάνουμε αυτή την αναδρομή να θυμηθούμε και κάποια ακόμη από τα φετινά κατορθώματα του.

Για παράδειγμα στο ΑΕΛ-Ολυμπιακός ακυρώθηκαν τρία γκολ των Ερυθρόλευκων, με το ένα εξ αυτών να είναι «ανακάλυψη». Το γκολ του Μεριά (55΄) που ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ του Γκιγιέρμε στο πρώτο δοκάρι, όταν η μπάλα διεκδικήθηκε στο «δεύτερο»! Από μια εκτέλεση κόρνερ.

https://www.youtube.com/watch?v=sGMDHgv-TR8

Στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός γράφτηκε ιστορία με δύο παραβάσεις πέναλτι σε βάρος των Ερυθρόλευκων σε ένα ημίχρονο.

https://www.youtube.com/watch?v=odYip65SWmk

Ασύλληπτη και η απόφαση του να αφήσει στο γήπεδο τον Γιάννη Μανιάτη στο Πανιώνιος-Παναθηναϊκός, όταν ο έμπειρος μέσος χτύπησε εκτός φάσης τον Περέα!

Πραγματικά αξίζει να παρακολουθήσουμε την πορεία του στη συνέχεια πρωταθλήματος. Να δούμε που θα φτάσει το «σερί» του σε συνεχόμενες αγωνιστικές διαιτησίας. Και που θα «σταματήσει» το σερί που έχει ως VAR στα ματς του ΠΑΟΚ.

Από στατιστικής άποψης το ενδιαφέρον, επαναλαμβάνουμε!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ