Το πραγματικό στοίχημα του Νταμπίζα με τον Μολό

Το πραγματικό στοίχημα του Νταμπίζα με τον Μολό

Το επεισόδιο του Γιοάν Μολό με τον Γιώργο Δώνη θα λήξει με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. Το μεγάλο πρόβλημα του Νίκου Νταμπίζα θα είναι να καταφέρει να προλάβει τα επόμενα ξεσπάσματα του Γάλλου επιθετικού.

Η διαχείριση του Γιοάν Μολό είναι το πιο περίπλοκο ζήτημα για τον Νίκο Νταμπίζα από εδώ και στο εξής. Το δύσκολο για τον Νταμπίζα δεν είναι να αποσπάσει τη «συγνώμη» του Γάλλου προς τον Γιώργου Δώνη και να λήξει την παρεξήγηση. Άλλωστε, ήδη ο Μολό εκφράζει τη μεταμέλεια του και μιλώντας με ανθρώπους του Παναθηναϊκού, έχει αναγνωρίσει ότι παραφέρθηκε.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Μολό θα απολογηθεί στον Δώνη και στους συμπαίκτες του, θα πληρώσει υψηλό πρόστιμο και θα ενσωματωθεί ξανά στις προπονήσεις. Αυτό θα συμβεί άμεσα και το θέμα θα κλείσει προς το παρόν…

Αυτό που έχει απείρως μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας για τον Νταμπίζα είναι να ελέγξει την ιδιοσυγκρασία του Μολό και να εξασφαλίσει ότι δεν θα «εκραγεί» ξανά. Διότι το πραγματικό πρόβλημα με τον Μολό δεν είναι ότι θα ξεσπάσει, αλλά ότι μετά το πρώτο ξέσπασμα ακολουθεί το δεύτερο, το τρίτο και ούτω καθεξής…

Ο Νταμπίζας θα μιλήσει άμεσα με τον Μολό και δεν θα αρκεστεί μόνο στα όσα συνέβησαν την προηγούμενη εβδομάδα. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θα επισημάνει στον 30χρονο στράικερ ότι θα έχει άλλη μία ευκαιρία για να επανορθώσει, αλλά σε ενδεχόμενο νέας παρεκτροπής, θα τεθεί εκτός ομάδας.

Βέβαια, ο Μολό έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι μόλις τρελαθεί, δεν υπολογίζει το παραμικρό. Για αυτό έχει μεγάλη σημασία ο τρόπος που θα τον προσεγγίσει ο Νταμπίζας, ώστε να απευθυνθεί στο θυμικό του Γάλλου και να τον πείσει ότι δεν πρέπει να συμπεριφερθεί απρεπώς άλλη φορά.

Θα τα καταφέρει ο Νταμπίζας σε ένα τόσο σύνθετο στοίχημα; Μόνο ο χρόνος θα το δείξει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ