Μαρτίνς: «Ο Σεμέδο αξίζει να είναι στην εθνική, δούλεψε σκληρά για να τα καταφέρει»

Μαρτίνς: «Ο Σεμέδο αξίζει να είναι στην εθνική, δούλεψε σκληρά για να τα καταφέρει»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού εξέφρασε την ικανοποίησή του για την κλήση του Ρούμπεν Σεμέδο στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας για τα προκριματικά του Euro 2020.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο βρήκε στον Ολυμπιακό την Ιθάκη του. Ηρθε το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα του Πειραιά με τις ευλογίες του Πέδρο Μαρτίνς και μέσα από τη σκληρή δουλειά κατάφερε να κερδίσει θέση βασικού στην «ερυθρόλευκη» άμυνα, αλλά και μία θέση στην εθνική ομάδα της Πορτογαλίας.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού πίστεψε στις δυνατότητές του συμπατριώτη του και ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός τον έχει βγάλει ασπροπρόσωπο. Ο Ρούμπεν Σεμέδο ήταν από τους βασικούς πυλώνες στην επιστροφή της ομάδας στα σαλόνια του Champions League και έχει βοηθήσει τα μέγιστα στην εξαιρετική πορεία των Πειραιωτών στην Σούπερ Λίγκα. 12 παιχνίδια και 3 γκολ σε 1.053 λεπτά συμμετοχής ο μέχρι τώρα απολογισμός του θηριώδη σέντερ μπακ των Ερυθρόλευκων, ο οποίος μέσα από τον Ολυμπιακό κέρδισε την επιστροφή του στην εθνική ομάδα της Πορτογαλίας.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο έχει αναγκάσει τους συμπατριώτες του να ασχοληθούν μαζί του, με τα Μέσα της Ιβηρικής Χερσονήσου να ζητάνε την άποψη του Πέδρο Μαρτίνς για τον 25χρονο μπακ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στην πατρίδα του για τον υψηλόσωμο άσο, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Είναι ένας παίκτης που αξίζει να βρίσκεται στην εθνική ομάδα. Εχει σπουδαίες δυνατότητες και πλέον τις δείχνει στον αγωνιστικό χώρο. Είναι μια πολύ σωστή επιλογή», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που κλήθηκε στην αποστολή της Πορτογαλίας. Είναι ένας πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής και έχει δουλέψει σκληρά για να καταφέρει να βρεθεί στην εθνική ομάδα».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι εκτός από τον Σεμέδο στην αποστολή της Πορτογαλίας για τα παιχνίδια με Λουξεμβούργο (εντός, 11/10) και Ουκρανία (14/10, εκτός) έχει κληθεί επίσης και ο Ζοσέ Σα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ