Μαουρίσιο: «Καύσιμο για να γυρίσω γρήγορα η αγάπη του κόσμου»

Μαουρίσιο: «Καύσιμο για να γυρίσω γρήγορα η αγάπη του κόσμου»

Ο Μαουρίσιο επανήλθε στην αγωνιστική δράση μετά από τον τραυματισμό και ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξή του με τον δικό του τρόπο.

Ο  Μαουρίσιο πέρασε αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω του τραυματισμού στο χιαστό που είχε υποστεί τον περασμένο Μάρτη.

Έχοντας επανέλθει στην δράση έδωσε συνέντευξη στον Τύπο της Βραζιλίας ευχαρίστησε τους φίλους του ΠΑΟΚ για την στήριξή τους και μίλησε για το ματς με τη Λαμία, το οποίο θα γίνει μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων.

Για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα: «Κόντρα στην ΑΕΚ πέρασα σαν αλλαγή στο 88′, με τον Αστέρα έπαιξα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πάλι ένιωσα καλά, ακόμα πιο άνετα από την περασμένη Κυριακή. Όλη αυτή η αγάπη των οπαδών μου έδωσε επιπλέον… καύσιμο για να γυρίσω όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο γήπεδο με του συμπαίκτες μου».

Για το παιχνίδι με την Λαμία, που ακολουθεί της διακοπής για τις Εθνικές ομάδες: «Οι ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στο πρωτάθλημα, θα διακινδυνεύσουν λίγο περισσότερο από το κανονικό , ακόμα και όταν αγωνίζονται εκτός έδρας. Εμείς ήδη έχουμε σκοντάψει στο γήπεδο μας, πριν δύο αγωνιστικές (με τον Άρη). Πρέπει αυτό το αποτέλεσμα να χρησιμεύσει ως… προειδοποίηση για την επερχόμενη αναμέτρηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ