Αρης: Δύο σερί εντός έδρας ήττες μετά από 25 χρόνια!

Αρης: Δύο σερί εντός έδρας ήττες μετά από 25 χρόνια!

Τελευταία φορά που είχε ηττηθεί ο Αρης σε δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια ήταν τον Απρίλιο του 1994 από Παναθηναϊκό και Δόξα Δράμας!

Η ήττα του Αρη από τον Ολυμπιακό (1-2) έφερε εξελίξεις στο «κίτρινο» στρατόπεδο, με τους Θεοδωρο Καρυπίδη και Αγγελο Χαριστέα να βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή.

Μπορεί η νίκη επί του Παναθηναϊκού και η ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα να έδωσε πόντους στον Τόλη Τερζή και να παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία του Αρη, αλλά οι εντός έδρας ήττες από Λάρισα και Ολυμπιακό ανέδειξαν το πρόβλημα στην άκρη του πάγκου και πλέον είναι ειλημμένη απόφαση η πρόσληψη ενός έμπειρου προπονητή, που θα βοηθήσει την ομάδα να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Ο Αρης μάλιστα τόσο στο ματς με τους Θεσσαλούς όσο και σε αυτό με τους Πειραιώτες, προηγήθηκε στο σκορ και όχι μόνο δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, αλλά ούτε καν τον βαθμό της ισοπαλίας. Στον αγώνα με την ΑΕΛ οι Κίτρινοι προηγήθηκαν με 2-0, έχασαν σωρεία ευκαιριών και είδαν την Λάρισα να φέρνει τούμπα το ματς και να παίρνει τη νίκη με 3-2.

Χθες, προηγήθηκαν με τον Νικολά Ντιγκινί, αλλά ο Ολυμπιακός ανέτρεψε την κατάσταση και πήρε το τρίποντο με τις κεφαλιές των Γιώργου Μασούρα και Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Δύο σερί ήττες για τον Αρη, ο οποίος ηττήθηκε σε δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια!

Τελευταία φορά που ο Αρης είχε γνωρίσει δύο σερί ήττες μέσα στο σπίτι του ήταν τον Απρίλιο του 1994. Συγκεκριμένα, στις 3 Απριλίου 1994 είχε ηττηθεί με 2-1 από τον Παναθηναϊκό και επτά ημέρες αργότερα από τη Δόξα Δράμας με το ίδιο ακριβώς σκορ. Χρειάστηκε, δηλαδή, να περάσουν 25 χρόνια, 6 μήνες και 4 ημέρες για να συμβεί αυτό που έχει συμβεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης το μακρινό 1994.

Η ομάδα του Τόλη Τερζή κατέγραψε αρνητικό ρεκόρ και πλέον η νίκη στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με την Ξάνθη στα Πηγάδια είναι επιτακτική ανάγκη, τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ