Μελισσανίδης σε Πατούλη: «Δεν θέλουμε φωτογραφίες, το γήπεδο θέλουμε να τελειώνουμε»

Μελισσανίδης σε Πατούλη: «Δεν θέλουμε φωτογραφίες, το γήπεδο θέλουμε να τελειώνουμε»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει αυτή την ώρα συνάντησή με τον Γιώργο Πατούλη για το θέμα του γηπέδου και ήταν ξεκάθαρος με τον Περιφερειάρχη από την πρώτη στιγμή.

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι της Τρίτης η συνάντηση ανάμεσα στον Γιώργο Πατούλη και την αντιπροσωπεία της ΑΕΚ για την Αγιά Σοφιά, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να δίνει το παρών.

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης μάλιστα ήταν ξεκάθαρος από την πρώτη στιγμή που έφτασε στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής και συναντήθηκε μπροστά στις κάμερες με τον κ. Πατούλη.

Συγκεκριμένα, με την είσοδο της αντιπροσωπείας της ΑΕΚ στο γραφείο του Περιφερειάρχη, εκείνος καλωσόρισε τους ανθρώπους της Ένωσης λέγοντας: «Σαν το σπίτι σας εδώ». Όμως ο μεγαλομέτοχος της Ένωσης, Δημήτρης Μελισσανίδης απάντησε δευτερόλεπτα αργότερα: «Δεν θέλουμε φωτογραφίες, το γήπεδο θέλουμε, να τελειώνουμε».

Αξίζει να σημειωθεί πως η συνάντηση έχει να κάνει με τη δρομολόγηση των έργων που αφορούν το νέο γήπεδο της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια και κυρίως με αυτό της υπογειοποίησης.

Δείτε τα βίντεο που εξασφάλισε το Enwsi.gr:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ