Super 3 στους παίκτες: «Η μόνη μας απαίτηση είναι να δίνετε τα πάντα στο γήπεδο»

Super 3 στους παίκτες: «Η μόνη μας απαίτηση είναι να δίνετε τα πάντα στο γήπεδο»

Οι οπαδοί του Άρη επισκέφθηκαν την ομάδα στην προπόνηση και τα είπαν με τους παίκτες ζητώντας τους να δίνουν και την ψυχή τους σε κάθε ματς.

Επίσκεψη από μερίδα οπαδών δέχτηκαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη πριν το φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας στον Εύοσμο.

Συγκεκριμένα οι οπαδοί πήγαν στο Νέο Ρύσιο όπου η ομάδα είχε προπόνηση πριν το παιχνίδι και μίλησαν σε ήρεμο τόνο στους παίκτες ζητώντας τους να δίνουν και την ψυχή τους κάνοντας ειδική αναφορά στον κόσμο που παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει είναι πάντα δίπλα στον Άρη.

Αναλυτικά:

«Η μόνη απαίτηση που έχει ο κόσμος του Άρη από τους παίκτες είναι να προσπαθούν και να δίνουν τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Παρά τον αποκλεισμό από την Μόλντε, ο κόσμος ήταν περήφανος και χαρούμενος μόνο και μόνο για την προσπάθεια που δείξατε στο παιχνίδι και επειδή είδε ότι οι παίκτες τα έδωσαν όλα με την ψυχή τους».

Για τον νέο προπονητή: «Θα έρθει ένας καινούριος προπονητής και πρέπει όλοι να δείξετε του ότι είστε μία οικογένεια και όποια λάθη και αν γίνανε είστε διατεθειμένοι να τα αλλάξετε. Να λειτουργείτε σαν ομάδα, σαν μία οικογένεια, σαν μια γροθιά. Βγάλτε ψυχή δώστε τα πάντα μέσα στο γήπεδο και ο κόσμος θα είναι μαζί σας».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Υπάρχουν άνθρωποι που είναι άνεργοι ή δουλεύουν για ελάχιστα ευρώ τον μήνα και η μόνη τους χαρά είναι να έρθουν την Κυριακή στο γήπεδο να σας δουν»

Τέλος είπαν: «Βλέπετε το μπάχαλο που γίνεται με το VAR και πως ορμάνε οι αντίπαλοι και τι δυσπιστία υπάρχει. Όταν πάνε να μας βλάψουν να αντιδράτε σαν οικογένεια για τα συμφέροντα της ομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ